Статті

Які навушники підходять до iPhone. Яку модель обрати в 2023 році

Share

Навушники для iPhone повинні мати роз’єм або бути бездротовими. Ви можете вибрати моделі від Apple або інших брендів. Чи варто купувати оригінальні навушники для iPhone? Які вибрати?

Які навушники підходять до iPhone? Чому варто обирати оригінали?

  • Навушники Apple доступні в різних стилях, щоб відповідати вашим потребам і очікуванням, і мають кілька моделей на вибір. Вони варіюються від дротових EarPods до бездротових навушників, таких як Apple BeatsX або Apple AirPods 2.
  • Дизайн навушників підходить до вашого iPhone та інших пристроїв Apple. Тож ви можете носити комплект, який чудово виглядатиме разом.
    Комфорт – усі навушники Apple мають що запропонувати в цьому відношенні.
  • Бездротові навушники Apple AirPods 2 мають ергономічну форму, легку вагу і зручно сидять у вухах. Провідні навушники Apple Beats EP мають гнучке наголов’я та м’які, напіввідкриті чашки, що забезпечують вентиляцію вух.
  • Найсучасніші функції – не тільки бездротове з’єднання Bluetooth або пульт дистанційного керування гучністю, але й автоматичне ввімкнення навушників, коли ви дістаєте їх з чохла – саме так працюють AirPods із зарядним кейсом.
  • Бездоганна сумісність – наразі багато пристроїв бренду Apple мають роз’єм Lightning, і саме ця проблема робить дротові навушники інших компаній несумісними (можна використовувати лише перехідник). Дротові навушники Apple пропонуються з роз’ємом Lightning з заводу, але також з роз’ємом 3,5 мм (в цьому випадку вони підходять до старих моделей iPhone, а також до техніки інших брендів). Також доступні бездротові навушники Apple Wireless.

При виборі навушників для iPhone важливо звернути увагу на сумісність роз’ємів. Старі телефони Apple мали 3,5-мм роз’єм для навушників, тоді як новіші моделі оснащені роз’ємом Lightning. З цієї причини в наявності є як навушники Apple з роз’ємом 3,5 мм, так і навушники з роз’ємом Lightning.

Які бездротові навушники підходять до iPhone?

Розглядаючи питання про те, які навушники використовувати з iPhone і які з них вибрати, варто звернути увагу на бездротові навушники через їхню зручність. Відсутність проводів є великою перевагою – навушники можна використовувати на трохи більшій відстані від телефону, кабель не заплутується і не заважає. Які бездротові навушники підходять до iPhone? Існує кілька варіантів, і ось їхня добірка:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Навушники Apple AirPods 2 2019 – це навушники з витонченим і мінімалістичним зарядним кейсом. Повністю заряджені навушники Apple AirPods 2 можуть пропрацювати 5 годин при прослуховуванні музики або 3 години при здійсненні дзвінків. Ці навушники можна заряджати у швидкому темпі – за 15 хвилин вони зарядяться настільки, що забезпечать до 3 годин роботи. Ці навушники мають радіус дії до 10 метрів, широку частотну характеристику і сумісні з різноманітними пристроями Apple, а також з голосовим помічником Siri.
  • Навушники Apple AirPods Pro – ексклюзивні бездротові навушники для iPhone. Вони оснащені активним шумозаглушенням, що забезпечує дуже високу якість звуку. Вони також мають режим захищеного контакту, що дозволяє їм пропускати навколишні звуки – ідеально підходить для цієї ролі, наприклад, під час прогулянок містом. Вони мають радіус дії 8 метрів і широку частотну характеристику. На повному заряді вони працюють до 4,5 годин.
  • Apple Beats Studio3 Wireless – ще одна хороша пара бездротових навушників для iPhone. Цього разу це навушники-вкладиші. Навушники Apple Beats Studio 3 мають вишукане звучання, ефективне шумозаглушення та надзвичайно довговічну батарею. Максимальний час роботи навушників становить до 40 годин. Вони також використовують режим швидкої зарядки – ви можете зарядити їх, щоб забезпечити 3 години використання навушників всього за 10 хвилин.

Звичайно, ви також можете придбати навушники будь-якої іншої марки для вашого iPhone, які будуть взаємодіяти через Bluetooth, але навушники Apple є найбільш сумісним і очевидним вибором. Користувачі дуже цінують навушники AirPods і Beats Studio3 Wireless через їхній комфорт і відповідність апаратному забезпеченню. На цьому наші пропозиції не закінчуються. Ми залишили наостанок внутрішньоканальні пристрої – перевірте, які навушники підходять до iPhone!

Які навушники-вкладиші для iPhone?

Навушники-вкладиші та док-станції компактні та зручні, але багато користувачів вважають, що найкраще звучать саме внутрішньоканальні навушники, яких також багато в асортименті Apple. Серед них є як дротові, так і бездротові моделі. Які навушники для iPhone вибрати? Ось кілька рекомендованих моделей:

  • Apple BEATS EP Headphones (ML992ZM/A) – дротові навушники-вкладиші від Apple з роз’ємом 3,5 мм. Якщо вам цікаво, які навушники вибрати для вашого iPhone 5, ці навушники можуть бути чудовим варіантом. Завдяки 3,5-мм роз’єму ці навушники також підключаються до багатьох інших брендів. Вони мають напіввідкриту конструкцію, тому музичний досвід буде дуже хорошим, а навушники залишаться легкими і зручними, а ваші вуха будуть добре вентилюватися.
  • Бездротові навушники Apple Beats Solo3 Wireless (MNET2ZM/A) – ще одні внутрішньоканальні навушники для iPhone, але цього разу бездротові. Вони мають максимальний час роботи до 40 годин, а зарядки Fast Fuel вистачає на 3 години роботи. Радіус дії цих навушників становить 10 метрів і вони мають регулятор гучності.
  • Бездротові навушники Apple Beats Solo Pro (MRJC2EE/A) – вишукані навушники з активним шумозаглушенням та режимом прозорості, який відфільтровує фоновий шум, але не блокує його повністю, тому вони ідеально підходять для ходьби або їзди на велосипеді. Вони оснащені потужним акумулятором, який забезпечує до 22 годин роботи в режимі ANC або Transparency, або до 40 годин, коли ці режими не активні. Радіус дії цих навушників становить 10 метрів, і вони також мають можливість регулювання гучності.

Звичайно, ви також можете придбати для свого iPhone навушники-вкладиші інших брендів. Однак у випадку з дротовими навушниками потрібно звернути увагу на сумісність роз’єму (3,5-мм роз’єм підходить лише до певних пристроїв Apple, в іншому випадку ви можете використовувати перехідник з 3,5-мм на Lightning).

Ми сподіваємося, що ця стаття прояснила для вас, які навушники підходять до iPhone, і тепер ви знаєте, які навушники для iPhone вибрати. Чи підходять вам бездротові навушники Apple? Або ви більше цінуєте дротові навушники для iPhone? Ви обираєте оригінали чи віддаєте перевагу замінникам від інших виробників? Обов’язково дайте нам знати в розділі коментарів!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

    Xiaomi розпочала продаж глобальних версій планшета Redmi Pad Pro, які близько місяця тому дебютували на…

    20.05.2024

    Найтонший iPhone представлять у 2025 році

    Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення…

    20.05.2024

    Apple та OpenAI всіх здивують на WWDC 10 червня

    Apple планує насамперед використовувати підхід із використанням штучного інтелекту, вбудованого безпосередньо у пристрої iPhone. Проте…

    20.05.2024

    Корпус Samsung Galaxy S25 Ultra отримає новий клас титану

    Це дозволить покращити структурну цілісність топового Samsung Galaxy S наступного покоління. Титан класу Grade 3…

    20.05.2024

    Firefox почне аналізувати пошукові запити користувачів

    Браузер Firefox почав вивчати пошукові запити користувачів. Як пояснили в компанії Mozilla, яка розробляє програму,…

    20.05.2024

    Компанія TCL представила унікальний смартфон, який можна скласти втричі

    Компанія TCL у рамках виставки Display Week 2024 у Каліфорнії представила прототип гнучкого смартфона TCL…

    20.05.2024