Топ-5 причин почати використовувати Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ні для кого не секрет, що користування месенджерами набагато вигідніше звичайних дзвінків і смс. Незважаючи на те, що Telegram уже міцно зміцнився на російському ринку мобільних застосунків, багато хто досі використовує Viber, What’s up або класичні повідомлення смс. Тим часом Telegram має, як мінімум, п’ять переваг перед іншими месенджерами.

Кросплатформеність

За допомогою Telegram можна працювати з двома і більше апаратними платформами або операційними системами, обмінюватися повідомленнями та медіафайлами різних форматів. У цьому додатку не виникає проблем із синхронізацією дзвінків і повідомлень.

Доступність історії чатів з будь-якого пристрою

У месенджері Telegram є безліч чатів із різною спрямованістю. Друга перевага додатка в тому, що відкрити історію чатів можна не тільки зі смартфона, а й з будь-якого іншого пристрою, на якому встановлено цей месенджер. Винятком є секретні чати – їхня історія не зберігається в хмарі, тож прочитати її можна лише через мобільний пристрій користувача. І ще: із секретних чатів не можна пересилати повідомлення та файли.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидкість роботи

Месенджери створені для миттєвого листування, надсилання та доставки повідомлень без зволікань. У швидкості роботи Telegram – безумовний фаворит. Навіть за слабкого сигналу інтернету додаток працює як годинник. Якщо ж зв’язок пропадає на якийсь момент, то повідомлення надсилається одразу після його появи. На швидкість впливає також і те, що Telegram кешує повідомлення та медіафайли. Таким чином, вони не засмічують пам’ять і не уповільнюють роботу.

Боти

Четвертий плюс Telegram – боти. Вони допомагають добре провести час, коли немає чим зайнятися. Боти вміють листуватися, розповідати цікаві історії, грати в різноманітні ігри (хрестики-нулики, до прикладу), показувати відео, фото чи гіфки, допомагають дізнаватися нову корисну інформацію (наприклад, вчити іноземні мови).

Канали

Ще крутіша річ, ніж боти, – це канали в Telegram. Вони транслюють в односторонньому порядку, тобто підписники отримують інформацію, але не можуть відповідати. Можна підписатися на спільноту з Вконтакте, і отримувати інформацію в Telegram, почати читати канал якогось Telegram-блогера (а їх не менше, ніж в Instagram), або ж завести свій власний канал (блог). Канали завжди мають певну тематику. Наприклад, є канали для підготовки до ЗНО, вивчення англійської (чи будь-якої іншої) мови, кулінарні, наукові чи будь-які інші.

Telegram – єдиний месенджер, який може слугувати не лише для дзвінків і надсилання повідомлень. Він дає можливість спілкуватися в секретних чатах, пересилати будь-які медіафайли і відкривати їх на різних пристроях, читати різні канали і використовувати боти. Крім того, Telegram – чудовий помічник для індивідуальних підприємців, артистів, дизайнерів і фрілансерів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.