Названо 5 простих правил, щоб смартфон працював швидше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільник, який повільно працює, – це проблема, що ускладнює життя багатьом користувачам. Щоб телефон працював швидше, слід дотримуватися п’яти простих правил.

Ііноді смартфон погано працює після поломки або через вік, проте найчастіше телефон “гальмує” з вини власника. Фахівці розповіли, що робити, щоб цього не сталося.

Вчасно вимикати Wi-Fi. Багато користувачів смартфонів ніколи не вимикають Wi-Fi, навіть коли в ньому немає жодної потреби. Однак мережу бажано вимикати після кожного виходу в інтернет – адже постійно ввімкнений Wi-Fi є серйозним навантаженням для телефона та його акумулятора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Регулярно очищати пам’ять телефону. Хоча б 500 мегабайт внутрішньої пам’яті мобільного телефону мають залишатися вільними. Якщо не надавати цьому значення, телефон майже напевно почне “лагати” і працювати повільно. Рекомендується час від часу видаляти непотрібні файли, а також очищати кеш додатків на телефоні.

Перевіряти телефон на віруси. Віруси на телефоні можуть серйозно уповільнити його роботу. Тому фахівці радять користуватися антивірусами та видаляти шкідливі програми.

Використовувати оптимізацію. У багатьох смартфонах є функція оптимізації. Якщо її увімкнути, мобільник запрацює швидше.

Правильно вибирати додатки. Немає сенсу встановлювати програми, якими ви не будете користуватися – вони лише гальмуватимуть роботу системи. Також небезпечними можуть бути додатки з великою кількістю анімації та реклами – якщо телефон старий, його процесор і акумулятор можуть просто не витримати такого навантаження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.