Як збільшити вільне місце на смартфоні без встановлення карти пам’яті та зі збереженням усіх даних

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Об’єм вбудованої пам’яті на будь-якому мобільному пристрої дуже обмежений.

Тому багато любителів фільмів, музики та мобільних ігор не можуть дозволити собі встановити на гаджет велику кількість файлів та програм.

Якщо людина все ж таки спробує зберегти в смартфоні багато інформації, то внутрішня пам’ять мобільника виявиться переповненою, що негативно позначиться на роботі пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, проблема з легкістю вирішується шляхом встановлення картки пам’яті.

Але що робити, якщо на додатковий пристрій грошей немає, а назавжди видаляти файли не хочеться? Можна піти на маленьку хитрість.

Суть лайфхака

Є сенс скористатися хмарною системою зберігання, що передбачає збереження файлів на віддаленому сервері.

Але такий підхід має дві недоліки. По-перше, сервіс може бути платним після перевищення певного ліміту за обсягом збережених даних. По-друге, існує ризик витоку особистої інформації.

Однак якщо як «хмару» використовувати закладки в месенджері, таких проблем не буде.

Іншими словами, користувач має можливість відправляти файли “самому собі”. Тоді вони збережуться «в інтернеті» і не займатимуть місце на смартфоні (якщо, звичайно, відразу видалити файл, у якого з’явилася копія).

Людина завжди матиме швидкий доступ до численних аудіо-, відео-, графічних та текстових файлів, не підвищуючи навантаження на свій мобільний пристрій. Головне, щоб мобільний телефон був підключений до інтернету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.