Статті

Ексмперти назвали 7 причин купити телефон Samsung

Share

Придбання нового гаджета – значуща подія, адже більшість покупців використовують пристрій не менше двох-трьох років. Тому варто віддати перевагу продукції провідних брендів і купити телефон Apple, Samsung або Xiaomi – виробників, які пропонують надійні та довговічні гаджети. Айфони часто недоступні для користувачів через високу ціну. Смартфони Samsung коштують дешевше і практично не поступаються “яблучним” пристроям за технічними характеристиками.

Аргументи на користь купівлі телефону Samsung

Під час купівлі нового телефону 9 з 10 користувачів орієнтуються на продукцію марки, якою користувалися раніше. Однак дізнавшись про переваги смартфонів Samsung, потенційні покупці змінять свої уподобання. Переваги та характеристики корейських гаджетів:

  • Багатозадачність. Більшість моделей бренду оснащені широким екраном з високою роздільною здатністю – мінімум 1280х720 пікселів. У флагманських пристроїв цей показник сягає 2560х1440 пікселів. Завдяки широкому екрану зручно одночасно працювати з кількома відкритими додатками.
  • Понад 50 ділових і розважальних додатків, зокрема Smart Switch, Health, Smart Things, Pay, Bixby. Передбачена можливість роботи з додатком Microsoft Office, який широко використовується в діловому середовищі. Користувачі можуть переглядати файли Word, Excel, PowerPoint без попереднього встановлення програмного забезпечення.
  • Режим Dex дає змогу підключати телефон до повноцінного монітора, смарт-телевізора та периферійних пристроїв. У результаті смартфон можна використовувати як повноцінний персональний комп’ютер.
  • Прискорена зарядка. У сучасних моделях реалізована технологія надшвидкої зарядки. За лічені хвилини пристрій заряджається для безперебійної автономної роботи протягом декількох годин.
  • Підвищений рівень безпеки. Технологія Knox – платформа безпеки, яка надійно захищає особисті дані користувачів. Вона виконує шифрування інформації, що передається в мережі, присікає спроби злому і несанкціонованого доступу. За допомогою Knox можна безпечно зберігати PIN-коди, ключі аутентифікації, паролі.
  • Біометричний захист. Коли користувач не використовує телефон, сторонні люди не зможуть обійти блокування екрана. Щоб отримати доступ до управління смартфоном, потрібно пройти процедуру аутентифікації за відбитком пальця або розпізнаванням обличчя.
  • Опція Pass для управління паролями. Завдяки технології неможливо заплутатися навіть серед великої кількості логінів і паролів. Налаштування дозволяють використовувати Pass спільно з біометричною аутентифікацією, що підвищує рівень захисту вдвічі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024