Ексмперти назвали 7 причин купити телефон Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Придбання нового гаджета – значуща подія, адже більшість покупців використовують пристрій не менше двох-трьох років. Тому варто віддати перевагу продукції провідних брендів і купити телефон Apple, Samsung або Xiaomi – виробників, які пропонують надійні та довговічні гаджети. Айфони часто недоступні для користувачів через високу ціну. Смартфони Samsung коштують дешевше і практично не поступаються “яблучним” пристроям за технічними характеристиками.

Аргументи на користь купівлі телефону Samsung

Під час купівлі нового телефону 9 з 10 користувачів орієнтуються на продукцію марки, якою користувалися раніше. Однак дізнавшись про переваги смартфонів Samsung, потенційні покупці змінять свої уподобання. Переваги та характеристики корейських гаджетів:

  • Багатозадачність. Більшість моделей бренду оснащені широким екраном з високою роздільною здатністю – мінімум 1280х720 пікселів. У флагманських пристроїв цей показник сягає 2560х1440 пікселів. Завдяки широкому екрану зручно одночасно працювати з кількома відкритими додатками.
  • Понад 50 ділових і розважальних додатків, зокрема Smart Switch, Health, Smart Things, Pay, Bixby. Передбачена можливість роботи з додатком Microsoft Office, який широко використовується в діловому середовищі. Користувачі можуть переглядати файли Word, Excel, PowerPoint без попереднього встановлення програмного забезпечення.
  • Режим Dex дає змогу підключати телефон до повноцінного монітора, смарт-телевізора та периферійних пристроїв. У результаті смартфон можна використовувати як повноцінний персональний комп’ютер.
  • Прискорена зарядка. У сучасних моделях реалізована технологія надшвидкої зарядки. За лічені хвилини пристрій заряджається для безперебійної автономної роботи протягом декількох годин.
  • Підвищений рівень безпеки. Технологія Knox – платформа безпеки, яка надійно захищає особисті дані користувачів. Вона виконує шифрування інформації, що передається в мережі, присікає спроби злому і несанкціонованого доступу. За допомогою Knox можна безпечно зберігати PIN-коди, ключі аутентифікації, паролі.
  • Біометричний захист. Коли користувач не використовує телефон, сторонні люди не зможуть обійти блокування екрана. Щоб отримати доступ до управління смартфоном, потрібно пройти процедуру аутентифікації за відбитком пальця або розпізнаванням обличчя.
  • Опція Pass для управління паролями. Завдяки технології неможливо заплутатися навіть серед великої кількості логінів і паролів. Налаштування дозволяють використовувати Pass спільно з біометричною аутентифікацією, що підвищує рівень захисту вдвічі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.