Які опції смартфона крадуть заряд батареї

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Автономність роботи будь-якого смартфона можна подовжити, якщо відключати те, що не потрібно на даний момент.

Реклама
  1. Wi-Fi, Bluetooth, NFC – якщо наразі ви не користуєтеся цими можливостями смартфона, то можна відключити ці опції в налаштуваннях і вмикати тільки в міру потреби;
  2. 2. Автоматична яскравість також витрачає заряд батареї. Адже при найменшій зміні зовнішнього світла, пристрій починає регулювати яскравість дисплея. Відключимо, простіше вручну точніше підлаштувати цей параметр;
  3. Автоматична зміна орієнтації дисплея. Це коли ви перевертаєте смартфон, то датчик визначає місце розташування пристрою і видає альбомну або звичайну орієнтацію. Також витрачає батарею, за непотрібністю можна відключити.

Також не варто забувати, що ігри, відео, соціальні мережі та месенджери під час роботи споживають дуже багато енергії, так як смартфон в момент використання виконує безліч різних функцій. Не забуваємо про те, що в будь-якому мобільному девайсі є режим економії енергії, під час якого частина фонових процесів операційної системи і додатків вимикаються.

А якщо ви хочете зберегти заряд і не вимикати смартфон дуже довгий час, то подивіться, чи є у вашому пристрої опція, яка може називатися – “суперекономія енергії”. У цьому режимі гаджет може пропрацювати дуже довго.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ