Чи варто купувати iPhone 14 Pro Max у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продукція компанії Apple є популярною по всьому світу. З кожною новою презентацією зростає кількість бажаючих придбати останню модель iPhone. Але кому саме варто звернути увагу на нове покоління американських смартфонів? Врешті-решт, iPhone 14 Pro Max не відрізняється настільки значно від минулорічної моделі бренду.

Щоб правильно відповісти на це запитання, оцінимо всі значущі оновлення iPhone 14 Pro Max, а остаточне рішення залишимо користувачу.

Що нового пропонує iPhone 14 Pro Max:

На перший погляд здається, що нова модель майже нічим не відрізняється від попередньої, але це не зовсім так. Очікувати кардинальної зміни дизайну не варто було, оскільки компанія вже встановила свій термін оновлень корпусу – раз в три роки. Проте, Apple все ж намагалася поліпшити оформлення, впровадивши такі оновлення:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • тонкіша рамка навколо дисплея на передній панелі;
  • заокруглені кути;
  • акуратний плаваючий “острівець” на екрані, що став відмінною рисою моделі.
  • зстаннє оновлення – це не лише вдале дизайнерське рішення, але й практичний функціональний віджет для швидкого доступу до додатків (для прослуховування музики, опцій запису екрану та ін.).
  • Значно збільшилась яскравість дисплея Super Retina XDR, тому користуватися телефоном ще зручніше вдень на вулиці. Діагональ дисплея становить 6,4 дюйма.

Камера також отримала очікуване оновлення – кількість мегапікселів у головному блоку зросла до 48 вперше з часів iPhone 6s. Такий режим зйомки дає надзвичайно деталізовані фото навіть без додаткової обробки. У фронтальної камери з’явився автофокус.

Телефон працює на базі чипу A16 Bionic з новою внутрішньою пам’яттю. Представлений у кількох модифікаціях в залежності від обсягу зовнішньої пам’яті: 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ.

iPhone 14 Pro Max є найавтономнішою моделлю серед усіх продуктів Apple на ринку: відтворення відео триває до 29 годин без додаткового заряджання.

Кому варто придбати смартфон:

Найактуальнішу модель від Apple у 2023 році варто придбати передусім тим, хто професійно займається мобільною зйомкою (комерційні фото та відео, для приватних осіб або стоку). Сьогодні показники камери є одними з найкращих на ринку. Якщо ви хочете конкурувати серед фотографів, відважно інвестуйте в iPhone 14 Pro Max.

Те ж саме стосується тих, хто захоплюється онлайн-геймінгом або займається ним професійно. Великий екран та відмінне відтворення графіки не тільки зроблять кожну сесію гри зручною, але й забезпечать глибше погруження в загальну картину. Крім того, новий процесор забезпечить підтримку найновіших ігор, які можуть вас зацікавити.

Для звичайного користувача, який фотографує більше для себе, не використовує спеціалізовані важкі додатки та просто любить техніку американської компанії, можна придбати модель 12 або 13. Вони залишатимуться актуальними ще принаймні 2-3 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.