Збільшуємо пам’ять: як із 64gb зробити 128gb на будь-якому xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З нестачею пам’яті на телефоні стикається щонайменше 90% користувачів. Це насправді глобальна проблема для сучасної людини. Сьогодні секрет, як на xiaomi з 64gb зробити 128gb і як звільнити місце на телефоні, буде розкрито.

Для проведення цієї маніпуляції необхідний буде лише смартфон, в якому є карта пам’яті. Процес розширення пам’яті телефону розглядатиметься на Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Але відразу попередження: перед початком бажано зробити резервну копію файлів, які є для вас найважливішими. Ну що, поїхали?

Перший варіант: Root права

Для так званих “рутованих” телефонів розроблено спеціальну систему налаштувань. Отже, як збільшити пам’ять на телефоні:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Знаходимо налаштування “Про телефон” і в них натискаємо “MIUI” стільки разів, поки не висвітиться напис, який підтверджує, що ви стали “розробником”.
  • Потім потрібно перейти в розширені налаштування, опуститися вниз і пройти в пункт “Для розробників”.
  • Увімкнути тумблер у Play Market вибрати абсолютно будь-який додаток, за допомогою якого з мобільного пристрою можна перенести наявні в телефоні додатки на карту пам’яті.

Тепер залишилося передати root права і зробити перенесення необхідних додатків.

Другий варіант: Activity Launcher

Це так званий стандартний шлях, який підходить більшості користувачів. Що робити, якщо не вистачає пам’яті? Перше – встановити карту пам’яті і завантажити Activity Launcher, за допомогою якого можна буде отримати доступ до прихованих налаштувань. Відкриваємо цей додаток і в пошуку вбиваємо слово: “файли”. Далі йдемо в папку, яка розташовується третьою зверху, відкриваємо її і вибираємо кнопку “SD-карта”.

Потім потрібно зайти в “Налаштування сховища” – “Внутрішня пам’ять”. На екрані висвітиться попередження про видалення всіх файлів з карти пам’яті. Форматуємо SD-карту, після чого пристрій запропонує перенести додатки та файли. Залишилося натиснути на кнопку “Перенести контент” і дочекатися завершення процесу.

Тепер можна зайти в провідник і переконатися, що загальна пам’ять пристрою дійсно збільшилася.

Але це ще не все. Далі ж необхідно з пам’яті перенести всю інфу на карту. Дотримуємося інструкції:

  • Відкриваємо Activity Launcher і в пошуковому рядку набираємо: “всі додатки”;
  • Із запропонованого списку вибираємо потрібний і тиснемо на “сховище і кеш”;
  • Після висвітитися напис “змінити”, під час натискання на який з’явиться “використовувати SD-карту” і потім – “перенести додаток”.

Ось і все. Таким ось нехитрим способом можна об’єднати карту пам’яті і внутрішній накопичувач, звільнивши значний обсяг простору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.