Названо три причин зареєструватися в Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Telegram розвивається, але досить повільно – особисто в моєму списку контактів у цьому месенджері близько 30% контактів і цього дуже мало. Незрозуміло чому, але люди не поспішають заводити акаунт у Telegram. Підготував для вас 5 причин, які мають спонукати вас завести свій акаунт у Telegram.

Усі новини та анонси в одному місці

Telegram – чудова можливість отримувати порядок денний, не заходячи на інші сайти. Підписавшись на кілька новинних каналів, набагато простіше аналізувати новини та світові події. Також практично у кожного сайту є свій Telegram-канал – дуже зручно отримувати анонси публікацій, не відвідуючи сам ресурс.

Вибір новинних ЗМІ просто величезний – аудиторія цього месенджера високо цінується інформаційними агентствами. Також варто зазначити, що новини в “телезі”, як правило, з’являються швидше, ніж на сайтах інформагентств.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Унікальний контент

У Telegram можна відшукати унікальний контент, який неможливо знайти навіть за допомогою пошукової системи. Багато Telegram-каналів існують тільки у вигляді каналу в месенджері і не мають окремого веб-сайту або сторінки в соціальній мережі. Не варто недооцінювати їх у недоліках експертності – часом на великі канали працюють високооплачувані фахівці та аналітики.

До слова, реклама в цьому месенджері найдорожча. А якщо додати сюди і так звані закриті канали, де доступ видається, наприклад, за донат, то контент і зовсім може бути ексклюзивний.

Зручні чати і дзвінки

Чати в Telegram набагато функціональніші, ніж в інших месенджерах – мабуть, у “возі” все створено максимально зручно, складно навіть щось нове придумати. Якість відеодзвінків – одна з найкращих у світі саме в Telegram. Не потрібно жодних додаткових програм для проведення конференції – її можна робити просто в чаті. А наявність прикольних стікерів і величезна колекція “гіфок” зроблять ненудною будь-яку бесіду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.