Названо три простих способи значно прискорити роботу телефону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не поспішайте купувати новий гаджет, адже можна прискорити старий.

Смартфон зараз є невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. Проте з часом гаджет може стати повільнішим і менш ефективним. На щастя, є розумні та ефективні звички, щоб пришвидшити його.

Будь то пристрій IOS або Android, варто внести кілька змін, щоб зробити його швидшим і кращим. Дотримання цих звичок дасть вам змогу значно збільшити обсяг оперативної пам’яті вашого пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звільніть пам’ять телефону

Деякі фонові додатки є основною причиною повільної роботи телефону. Рекомендується періодично очищати кеш, щоб видалити всі дані, що зберігаються в додатках.

Видаліть деякі дані на телефоні

Незалежно від апаратної частини комп’ютера перевантажене сховище даних може значно сповільнити його роботу і продуктивність. Для вирішення цієї проблеми просто необхідно видалити певні дані. Усе починається із сортування ваших медіафайлів. Також рекомендується видаляти додатки, які ви більше не використовуєте.

“Полегшіть” телефон

Можна обмежити вплив певних застосунків, таких як Facebook або Instagram, на можливості телефону. Для цього використовуйте їх через браузер замість додатка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.