iPhone 13 і ще 4 девайси бренду, які краще брати зараз

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У квітні котирування валют відчутно змінювалися. На жаль, не в кращий для покупців бік. Логічно, що магазини захотіли перестрахуватися і слідом почала дорожчати й електроніка. При такому розкладі рятують тільки розпродажі та акції на маркетплейсах, але зрозуміло, що з товарами Apple так не прокотить.

Реклама

Що тоді робити? Якщо є гроші, то краще брати ті ж iPhone зараз, а не зволікати – ймовірно, не варто очікувати великого зниження цін найближчим часом. При цьому великих ритейлерів відразу відкидаємо – деякі з них, наприклад, просять шалені 35 тисяч гривень за умовний iPhone 13. Розумніше купувати девайси в інших місцях, щоб максимально заощадити. Наприклад, у BigGeek – там розцінки на техніку Apple більш-менш демократичні. До того ж замовити можна майже в будь-яку точку країни.

Нижче – 5 чудових пропозицій з перевіреного магазину:

1. iPhone 13 за 31 499 грн. Фаворит за співвідношенням цін і характеристик на сьогодні. При ньому найпотужніший чип A15 Bionic (майже той самий, що в “чотирнадцятого”), яскравий OLED-дисплей, топова подвійна камера на 12+12 мегапікселів, корпус із захистом від води й аккум, що забезпечує день роботи.

2. iPhone 14 Pro від 43 000 грн. Найкращий варіант для тих, кому потрібен девайс з оптимальними габаритами і найкращими характеристиками. У “прошки” в арсеналі чіткий OLED-екран з підтримкою ProMotion і Always-on, функціональний виріз Dynamic Island і приголомшливе тріо камер на 48+12+12 мегапікселів. Але врахуйте, що за мінімальною ціною доступна лише американська версія без можливості вставити фізичну SIM-карту. За європейську версію доведеться віддати на дві тисячі рублів більше.

3. AirPods 3 за 8 499 грн. Можливо, найкайфовіші вкладиші на ринку. Зовні вони нагадують AirPods Pro, та й за винятком фішок теж, якщо забути про активне шумозаглушення. “Трійка” має захист від вологи за стандартом IPX4, має фірмовий чип Apple H1 і живе 30 годин з урахуванням кейса.

4. Apple Watch SE 44мм (2022) за 13 000 грн. Варіант початкового рівня з актуальної лінійки ідеально підійде, якщо раніше ви жодного разу не користувалися Watch. Набору переваг на кшталт алюмінієвого корпусу, яскравої OLED-матриці, купи спортивних режимів, GPS і накопичувача на 32 Гбайт вистачить, щоб зрозуміти, чи потрібні вам узагалі “вотчі”, чи ні.

5. MacBook Air на M1 за 40 000 грн. Нещодавно ми розповідали, що сталося з таким ноутом через два роки використання. Спойлер: з цим макбуком усе досі в порядку. Запасу продуктивності вистачить ще мінімум на кілька років, плюс вирішують надійна клава Magic Keyboard, алюмінієвий корпус, яскравий Retina-дисплей і приголомшлива автономність. Приємний бонус – можливість безкоштовного нанесення кирилиці на клавіатуру ноутбука. Для цього треба вибрати відповідну опцію на сторінці товару.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ