Статті

Режим польоту – що це і що він робить при активації

Share
Час читання: 2 хв.

Хоча назва свідчить про це, режим літака – це не функція, призначена лише для авіаперельотів. Це набагато більше! Вимикаючи всі мобільні з’єднання, ви на мить вимикаєте всі з’єднання на своєму телефоні. Відкрийте для себе 5 вагомих причин використовувати режим польоту на своєму смартфоні. Давайте почнемо!

Зазвичай ми активуємо режим літака, коли сідаємо в літак, це правило безпеки. Але не тільки! Ця функція має ще кілька переваг у повсякденному житті. Режим польоту вимикає всі мережеві з’єднання на вашому телефоні. Хороший спосіб відпочити! Ось деякі з переваг!

Iphone, Samsung.. IOS, Android… яка користь від активації режиму польоту на вашому мобільному телефоні?

Режим польоту – це опція, яка обриває всі мережеві з’єднання. Однак ви маєте вільний доступ до додатків, які не потребують підключення. Непогано! Режим польоту відключає телефонну мережу, стільникову мережу, Wi-Fi, з’єднання Bluetooth і GPS. І все ж! Але для чого цей режим потрібен? Відповідаємо вам!

Заощаджуйте батарею мобільного телефону з режимом польоту! Wi-Fi та Bluetooth вимкнено

Ваш смартфон швидко розряджається? Не хвилюйтеся, це абсолютно нормально! Ваш телефон використовує значну кількість енергії для використання інтернет-мережі. Він постійно підключений до мережі Wi-Fi або 4G, щоб надати вам доступ до різних функцій. І так, інтернет дуже важливий!

Увімкнувши режим польоту, ваш смартфон повністю відключається. Більше ніякого wifi або 4G, а отже, ніяких додатків, підключених до мережі. Як результат, ви економите багато заряду акумулятора! Класичні функції вашого телефону все ще будуть доступні! Ідеально, коли у вас розряджається батарея!

Коли слід активувати режим польоту?

Перед зарядкою!

Геніальний трюк для швидшого заряджання смартфона! Якщо ви поспішаєте або забули зарядити телефон, активуйте режим польоту перед тим, як під’єднати смартфон до розетки. Неактивні програми не будуть завантажувати дані або оновлюватися у фоновому режимі. Ось і все!

Оптимізуйте споживання мобільних даних і 4G за допомогою режиму польоту

Ще одна перевага! Цей режим дозволяє економити на мобільному зв’язку, вимикаючи його, коли він вам не потрібен. У режимі польоту це відбувається автоматично!

Коли ви подорожуєте за кордон, мобільні дані зазвичай не включені в ваш пакет. Як наслідок, з вас стягується додаткова плата! Якщо ви активуєте режим польоту, ваш телефон не буде шукати стільникові мережі. Чудова ідея!

Користуйтеся смартфоном спокійно!

Режим польоту зменшує кількість переривань! Ваш мобільний телефон більше не отримує сповіщень та повідомлень. Якщо вам потрібна тиха хвилина, щоб вас ніхто не турбував, це ідеальний варіант! Він не дозволить жодним повідомленням чи сповіщенням заважати вам. Швидко і просто, чи не так?

Навіщо вмикати режим польоту на ніч?

Висипайтеся, не прокидаючись!
Потрібно добре виспатися? Не хочете, щоб вас турбували? У нас є те, що вам потрібно!

Для того, щоб добре виспатися, щоб вас не потурбували, все, що вам потрібно зробити, це активувати режим літака на вашому смартфоні. Він буде наче вимкнений! Тривожні сповіщення та повідомлення з’являться на наступний день

Чи дзвонить будильник у режимі польоту?

Так, ваш будильник буде звучати у звичайному режимі без жодних змін. Як бонус, ваша батарея не розрядиться вранці. Що може бути краще!

Хочете тиші і спокою вночі або заощадити заряд акумулятора? Режим літака – це ваше рішення! Не соромтеся активувати його за потреби. Тепер все залежить від вас!

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: поради
  • Останні записи

    Використання Android-планшетів стане більш зручним і комфортним

    У ході вивчення коду другої бети Android 15 QPR1 Мішаал Рахман з Android Authority виявив…

    09.10.2024

    Камера від iPhone 16 і 8ГБ ОЗП: Названа ціна та детальні характеристики iPhone SE 4

    Наступний рік відкриває перед аматорами iPhone захоплюючі перспективи. Серед очікуваних релізів особливу увагу приверне лінійка…

    09.10.2024

    iPhone 16 Pro зберігає лідерство на фоні низьких продажів стандартних версій

    Після виходу лінійки iPhone 16 аналітики активно вивчають стан ланцюжка постачання, щоб визначити рівень попиту…

    09.10.2024

    Microsoft завершила підтримку двох версій Windows 11

    Компанія Microsoft оголосила про припинення підтримки двох версій операційної системи Windows 11: 21H2 та 22H2.…

    09.10.2024

    Корпорація Microsoft відстає від конкурентів у розвитку технологій штучного інтелекту

    У 2023 році багато аналітиків пророкували лідерство американської корпорації Microsoft на міжнародному ринку штучного інтелекту,…

    09.10.2024

    AnTuTu: iPhone 16 Pro Max виявився не таким потужним, як iPad Pro M4

    Розробники бенчмарку AnTuTu представили вересневий рейтинг продуктивності пристроїв Apple, до якого увійшли нові моделі iPhone…

    09.10.2024