Названо 2 простих способи, як відключити рекламу в мобільних іграх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Любите грати на смартфоні? Чимала кількість користувачів проводять за грою багато часу. Усе добре в цьому занятті, якби не одне “але”. Реклама.

Сама гра безкоштовна, завантажується і встановлюється, не вимагаючи грошей. Ось тільки постійні “перерви” на перегляд чергового ролика дратують. Реклама в іграх не тільки набридає, а й впливає на продуктивність смартфона, “поїдає” трафік.

Миритися з цим не обов’язково. Рекламу можна відключити. Телефон стане трохи швидшим, трафік залишиться на важливіші справи, а реклама більше не заважатиме грі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для вирішення цього завдання, є 2 варіанти.

Спосіб 1

Гру встановлено? З онлайн додатком так не вийде. Якщо гра завантажена, то вам залишиться тільки відключити інтернет. Вимикаєте Wi-Fi і мобільні дані. Усі банери, ролики та інші рекламні матеріали завантажуються через інтернет. Немає інтернету – немає реклами.

“Авіарежим” працює за тим самим принципом, тільки разом з інтернетом він відключає і зв’язок. З іншого боку, це може бути плюсом, адже так абсолютно нічого не зможе вас відволікти від гри: ні реклама, ні повідомлення, ні дзвінки.

Спосіб 2

Це варіант для ігор, які працюють онлайн. Для них вимкнення інтернету – не варіант. Тут проблему з настирливою рекламою вирішить VPN.

Ці сервіси в автоматичному режимі блокують рекламу в додатках, зокрема і в іграх. Однак тут є деякі особливості. Буває реклама, яка “обходить” це обмеження і все-таки проривається в гру. Однак це не ролик або банер. Сервіс блокує рекламу частково, і замість ролика або заставки ви побачите білий екран. Другий варіант – коли гра в якийсь момент просто зупиняється і через деякий час продовжується. Це час, який займає ролик, просто VPN сервіс вам його не показує.

Який варіант підійде вам, ви зможете вирішити, коли спробуєте обидва. Звісно, якщо ви завзятий гравець і 90% часу в смартфоні проводите за грою, то варто підібрати спеціальний застосунок для блокування реклами. Наприклад, AdBlock або AdGuard тощо. Тут варіантів багато, кожна програма працює по-своєму. Ба більше, є платні та безплатні додатки, ефективні та не дуже. Але це вже зовсім інша історія

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.