Головна Статті Чи можна користуватися смартфоном, поки він на зарядці: дали відповідь

Чи можна користуватися смартфоном, поки він на зарядці: дали відповідь

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасні мобільні телефони мають можливість швидкого заряджання без перегріву та перевантаження пристрою, навіть при активному використанні під час заряджання.

Однак, щоб зарядити телефон до 100% швидше та заощадити енергію, експерти рекомендують не використовувати телефон під час заряджання. Також важливо використовувати лише оригінальний зарядний пристрій, щоб уникнути можливих пошкоджень акумулятора та пристрою в цілому.

Використання телефона під час заряджання може бути небезпечним з двох основних причин. По-перше, є ризик перегріву, оскільки під час заряджання батареї виникає тепло, і використання телефона може призвести до ще більшого нагрівання, що може пошкодити пристрій і створити пожежу. По-друге, існує ризик ураження електричним струмом, оскільки згідно з законом Ома, електричний струм пройде через провідник з найменшим опором, який може бути вашим тілом, якщо ви використовуєте телефон, коли він заряджається.

Отже, якщо ви хочете зарядити свій телефон швидко та безпечно, краще почекати, доки він повністю зарядиться, і уникати використання пристрою під час заряджання. Також слід завжди використовувати оригінальний зарядний пристрій, щоб захистити акумулятор та телефон від можливих пошкоджень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: