Статті

Що має бути у власника смартфона, крім смартфона

Share

Смартфон – пристрій, який є практично у кожної людини. Пройде ще кілька років, і життя без мобільного девайса стане просто неможливим. У статті розглянемо кілька аксесуарів, які просто зобов’язані бути у кожного власника смартфона. Підписуйтесь на мій канал і поставте лайк, якщо публікація буде корисною.

Захисне скло

У сучасного смартфона дисплей дуже крихкий, особливо у моделей зі скляним дисплеєм. Хороше скло, яке покриває всю поверхню екрана, врятує пристрій від падіння навіть на мармурову підлогу (особисто перевірено). Не забуваємо мати ще одне скло в запасі – у разі форс-мажору можна буде замінити захист на новий. Наклеїти скло самому нескладно, це не захисна плівка, з якою справді виникали труднощі.

Чохол

У теплу пору року можна обійтися чохлом-бампером, який захищає торці пристрою від відколів, а також задню кришку від прямого удару. У холодну пору можна “одягнути” смартфон у теплий чохол – так пристрій довше зберігатиме заряд, і акумулятор менше деградуватиме. Хороший чохол і скло захищають ваш апарат від наслідків падіння.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники

У моді бездротова TWS-гарнітура – зручно тим, що дротів немає, мінус є – можна втратити один навушник. Запасні дротові навушники мають бути у кожного власника гаджета, якщо є відповідний роз’єм під дротову гарнітуру. Також не забуваємо, що бездротові навушники можуть раптово втратити свій заряд, наприклад, від морозу або ж якщо ви забудете вимкнути музику.

Power Bank

Колись акумулятори у смартфонів були знімні і власники девайсів нерідко носили з собою запасну батарею або користувалися чохлом з вбудованим акумулятором. Зараз ці часи пішли в минуле – вартість портативної батареї, яка здатна зарядити смартфон кілька разів, починається від 500 рублів. Навіть якщо ваш смартфон довго тримає заряд, то краще мати Power Bank з двох причин:

  • У мороз портативний акумулятор оживить ваш смартфон, який вимкнувся від холоду;
  • У разі, якщо смартфон завис і не реагує на торкання, то підключення до зарядного пристрою може вивести гаджет із завислого стану.

Хороший зарядний пристрій

Зарядний пристрій має відповідати технічним характеристикам смартфона. Краще використовувати оригінальні зарядні пристрої, а якщо їх немає, то зарядку “подорожче” з хорошими відгуками. У разі, якщо смартфон підтримує стандарт Qi, то можна придбати бездротову зарядку – це дуже зручно.

Карта пам’яті

Важливий нюанс – не забуваємо періодично копіювати інформацію з карти пам’яті на який-небудь серйозний носій, наприклад, жорсткий диск комп’ютера. Практика показує, що карта пам’яті не є надійним сховищем інформації в довгостроковій перспективі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: поради
  • Останні записи

    Японці протестували перший у світі 6G-девайс: у 10 разів швидший, ніж 5G

    Над проектом 6G-пристрою одночасно працювали такі компанії, як NEC Corporation, Fujitsu, DOCOMO та NTT. На…

    06.05.2024

    У мережу злили перші подробиці про флагман Xiaomi 15 Pro

    Перше, на що звернуло увагу джерело, так це на те, що Xiaomi 15 Pro отримає…

    06.05.2024

    «Розкладачку» Motorola Razr 50 Ultra показали наживо до анонсу

    Майбутній доладний телефон Motorola Razr 50 Ultra, схоже, близький до випуску, оскільки в мережі з'явилися…

    06.05.2024

    Rabbit R1 – головні недоліки і переваги “унікального” смартфона

    "Передбачається, що це більш простий компаньйон для мого телефону, проте R1 часто говорить мені використовувати…

    06.05.2024

    Чому смарт-кільця зараз є марними

    Поява про «розумних кілець» стає черговим модним цифровим трендом. Виробникам потрібно щось випускати, а новий…

    06.05.2024

    Apple готує величезний складаний iPad та iPhone-розкладачку

    Портал 9to5Mac поділився новими подробицями про плани Apple з розробки та випуску своїх перших пристроїв…

    06.05.2024