Що має бути у власника смартфона, крім смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон – пристрій, який є практично у кожної людини. Пройде ще кілька років, і життя без мобільного девайса стане просто неможливим. У статті розглянемо кілька аксесуарів, які просто зобов’язані бути у кожного власника смартфона. Підписуйтесь на мій канал і поставте лайк, якщо публікація буде корисною.

Захисне скло

У сучасного смартфона дисплей дуже крихкий, особливо у моделей зі скляним дисплеєм. Хороше скло, яке покриває всю поверхню екрана, врятує пристрій від падіння навіть на мармурову підлогу (особисто перевірено). Не забуваємо мати ще одне скло в запасі – у разі форс-мажору можна буде замінити захист на новий. Наклеїти скло самому нескладно, це не захисна плівка, з якою справді виникали труднощі.

Чохол

У теплу пору року можна обійтися чохлом-бампером, який захищає торці пристрою від відколів, а також задню кришку від прямого удару. У холодну пору можна “одягнути” смартфон у теплий чохол – так пристрій довше зберігатиме заряд, і акумулятор менше деградуватиме. Хороший чохол і скло захищають ваш апарат від наслідків падіння.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники

У моді бездротова TWS-гарнітура – зручно тим, що дротів немає, мінус є – можна втратити один навушник. Запасні дротові навушники мають бути у кожного власника гаджета, якщо є відповідний роз’єм під дротову гарнітуру. Також не забуваємо, що бездротові навушники можуть раптово втратити свій заряд, наприклад, від морозу або ж якщо ви забудете вимкнути музику.

Power Bank

Колись акумулятори у смартфонів були знімні і власники девайсів нерідко носили з собою запасну батарею або користувалися чохлом з вбудованим акумулятором. Зараз ці часи пішли в минуле – вартість портативної батареї, яка здатна зарядити смартфон кілька разів, починається від 500 рублів. Навіть якщо ваш смартфон довго тримає заряд, то краще мати Power Bank з двох причин:

  • У мороз портативний акумулятор оживить ваш смартфон, який вимкнувся від холоду;
  • У разі, якщо смартфон завис і не реагує на торкання, то підключення до зарядного пристрою може вивести гаджет із завислого стану.

Хороший зарядний пристрій

Зарядний пристрій має відповідати технічним характеристикам смартфона. Краще використовувати оригінальні зарядні пристрої, а якщо їх немає, то зарядку “подорожче” з хорошими відгуками. У разі, якщо смартфон підтримує стандарт Qi, то можна придбати бездротову зарядку – це дуже зручно.

Карта пам’яті

Важливий нюанс – не забуваємо періодично копіювати інформацію з карти пам’яті на який-небудь серйозний носій, наприклад, жорсткий диск комп’ютера. Практика показує, що карта пам’яті не є надійним сховищем інформації в довгостроковій перспективі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.