Акумулятор телефону працюватиме довше, якщо вимкнути одну непотрібну функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасні смартфони стають дедалі потужнішими та наповненими інноваційними функціями. Єдиним недоліком є те, що їхні акумулятори працюють лише помірно довго і швидко зношуються! На щастя, є спосіб продовжити термін їхньої служби в довгостроковій перспективі. Ми розповімо вам про нього.

Час автономної роботи – це перший критерій, на який варто звернути увагу при покупці нового смартфона. Як відомо, немає нічого більш дратівливого, ніж телефон, який розряджається посеред важливої ділової розмови. Отже, якщо ви не використовуєте його належним чином, його батарея може швидко розрядитися.

Чому мій мобільний телефон розряджається дуже швидко?

Мобільний телефон став справжнім супутником життя. Тому цілком нормально, що він швидко розряджається. Насправді, інтенсивне використання значно скорочує термін служби акумулятора. Наприклад, яскравий екран і додатки, які споживають занадто багато енергії, негативно впливають на термін служби акумулятора. І це ще не все! Регулярні оновлення та постійно активовані функції також можуть розряджати ваш телефон. Тож якщо проблема повторюється, це означає, що ваш акумулятор потребує заміни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як заощадити акумулятор телефону? Вимкніть цю енерговитратну функцію!

Шукаєте ефективні способи продовжити термін служби акумулятора телефону? Шукайте далі! У вашому смартфоні є безліч налаштувань, які можуть вам у цьому допомогти. У цій статті ми поділимося з вами спеціальною підказкою, вимкнення якої заощадить вам кілька відсотків заряду акумулятора.

Збережіть свій акумулятор, вимкнувши GPS на iPhone або Android!

Ви звикли використовувати GPS свого телефону, щоб ділитися своїм місцезнаходженням або орієнтуватися в місті? Тоді подумайте про те, щоб вимкнути його якомога швидше! Служби на основі визначення місцезнаходження можуть значно скоротити час роботи акумулятора. Хороша новина полягає в тому, що їх легко вимкнути, як на Android, так і на iOS.

На пристрої iOS:

  • Перейдіть до “Параметрів” вашого смартфона.
  • У розділі “Приватність на безпека” натисніть “Служби локації”.
  • Натисніть перемикач, щоб вимкнути.

На пристрої Android:

  • Перейдіть до “Налаштувань” і торкніться “Місцезнаходження”.
  • Потім зніміть перемикач, щоб вимкнути цю функцію.
  • Все, більше жодні програми не зможуть використовувати ваше місцезнаходження!

GPS, Bluetooth, NFC і Wi-Fi також є енергоємними технологіями. Їх слід вимикати так само, як і GPS, щоб ваш акумулятор працював якомога довше.

Як оптимізувати автономність і продовжити час роботи акумулятора? Вимкніть ці 3 параметри!

Як бачите, GPS, так само як і Bluetooth або Wi-Fi, є опціями, які часто розряджають батарею вашого смартфона. Щоб виправити це, рекомендуємо вимкнути кілька додаткових опцій і виконати наступні дії.

Акумулятор працює довше при меншому освітленні!

Чи знали ви? Екран вашого смартфона є одним з основних енергоспоживаючих компонентів телефону. Зменшивши яскравість екрану, ви можете значно знизити його енергоспоживання. Для цього просто зайдіть у налаштування телефону. Після цього ви можете скористатися автоматичним налаштуванням, яке підлаштовуватиме яскравість екрану відповідно до умов, в яких знаходиться ваш смартфон.

  • На Android: перейдіть до “Налаштування”, а потім до “Екран”, щоб налаштувати яскравість.
  • На iOS: перейдіть на вкладку “Параметри”, а потім на “Яскравість і дисплей”, перетягніть повзунок, щоб відрегулювати яскравість.

Щоб зупинити розряд батареї, закрийте всі програми!

Ви звикли користуватися соціальними мережами або платформами для обміну миттєвими повідомленнями на своєму пристрої? Не дивуйтеся, якщо відсоток заряду швидко досягне 5%! Надмірне використання цих додатків дійсно є основною причиною зменшення заряду акумулятора. Навіть коли ви виходите з програми, вона не закривається повністю і продовжує споживати енергію. Тому, якщо ви хочете продовжити термін служби акумулятора, не забувайте закривати всі програми, навіть коли ви ними не користуєтеся!

Читайте також: Корейський метод заправляння ліжка за одну хвилину, нуль складок: ще ніколи не було так просто

Уникайте режиму вібрації, який швидко розряджає акумулятор!

Не хочете, щоб вас турбували дзвінки або повідомлення? Тоді ви зазвичай віддаєте перевагу режиму вібрації. НЕПРАВИЛЬНО! У довгостроковій перспективі цей інструмент може мати негативний вплив на акумулятор вашого пристрою. Щоб генерувати вібрацію, електронний двигун повинен працювати на повну потужність. В результаті ваш телефон розряджається набагато швидше. Ось чому найкраще використовувати беззвучний режим, який споживає менше енергії акумулятора.

  • Щоб вимкнути режим вібрації, перейдіть до “Налаштувань” телефону.
  • Перейдіть до розділу “Звук”, щоб відрегулювати гучність на свій смак і переключитися на беззвучний режим.

Тепер ви знаєте найважливіші ручні налаштування, які можна зробити, щоб продовжити термін служби акумулятора вашого смартфона і зберегти його автономність на якомога довше. Не соромтеся застосовувати їх прямо зараз. Підготуйте свої смартфони до роботи!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.