Статті

Що робити, якщо хочеться пограти, а ігрового комп’ютера немає

Share

Сучасні ігри вже мало чим відрізняються від реального життя в плані графіки. Іноді дивишся відео на Ютубі про чергову нову гру і думаєш, що це фільм. Ігри цікавлять людей різного покоління – і це нормально. У процесі гри йдеш у віртуальний світ і перезавантажуєшся. Але не всі можуть пограти – вартість пристойного ігрового ПК починається зараз від 100 тисяч рублів. Що робити? Є кілька способів.

Купити сучасну ігрову приставку

Остання “плейстейшн” або “іксбокс” дадуть змогу геймеру грати кілька років поспіль без будь-яких думок про процесори та параметри відеокарти. На приставці гарантовано підуть усі сучасні ігри в хорошій якості. Грати можна як на звичайному телевізорі, так і на ігровому моніторі, з яким якість буде набагато кращою. Єдиний мінус – ігри доведеться купувати, що може бути складним у наш час. Встановити гру і не платити за неї гроші на ПК набагато простіше, ніж на приставці.

До речі, необов’язково брати останню консоль. Наприклад, моя Play Station 4, яку я купував у 2017 році, відмінно тягне всі сучасні ігри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Використовувати послугу хмарного геймінгу

Вам потрібен буде найпростіший комп’ютер, який здатний відтворювати відео, швидкісний доступ в інтернет і трохи грошей на абонентську плату. Усі арифметичні дії проходять на віддаленому сервері, а на кінцевий пристрій приходить тільки картинка.

Таким чином, пограти в найсучасніші ігри може кожен користувач навіть на дуже старому комп’ютері. Але безкоштовно такі сервіси свої послуги не надають – це мінус. Зате в більшості випадків вам не потрібно купувати ігри або мучитися зі встановленням і налаштуванням. Усе працює “з коробки”.

Сходити в комп’ютерний клуб

Комп’ютерні клуби знову відроджуються – у кожному районі великого міста можна знайти десяток таких закладів. Прийшов, пограв і пішов – ігрову залежність отримати досить складно. Доведеться платити абонентську плату, як правило, за годину або ніч проведеного часу в клубі. У комп’ютерних клубах практично завжди найсучасніше залізо та ігри. І не тільки залізо – хороша і якісна периферія (клавіатура, миша, кермо, педалі) також впливають на ігровий процес.

Комп’ютерний клуб – гарний спосіб відволіктися від реального світу і не бути прив’язаним до свого комп’ютера чи приставки. Плюс – реальне спілкування з іншими геймерами.

Купити топовий смартфон

Замість комп’ютера або приставки можна купити топовий смартфон. Для таких девайсів є десятки тисяч ігор, зокрема й тих, які були портовані з комп’ютера або консолі. Так, це незвично, але практика показує, що звикаєш швидко. Плюсом до ігор ви отримаєте відмінну камеру і високу продуктивність!

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024