Акумулятор телефону швидко розряджається: названо непотрібні функції, які потрібно вимкнути

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви належите до тих людей, які мерзнуть взимку, ви будете здивовані, дізнавшись, що ваш телефон також замерзає! Коли температура падає, відсоток заряду акумулятора вашого смартфона стрімко падає. Це не обов’язково пов’язано з продуктивністю акумулятора, а скоріше з невдалою реакцією літій-іонних батарей, які погано реагують на холод! Але чи можна вирішити цю проблему? Не панікуйте, у нас є рішення! Ми все детально пояснюємо… Записуйте, поїхали!

Коли зима кусається, ви можете заряджати телефон двічі на день, але маленькі смужки зникають! Винуватець? Це холод, який уповільнює дифузію іонів, а отже, і автономність вашого смартфона. Тим не менш, трюк, щоб уникнути цієї незручності, настільки простий, наскільки це можливо! Пояснення!

Чому у мене розрядився акумулятор?

Незалежно від того, наскільки добре ви дбаєте про акумулятор свого телефону, рано чи пізно він зіграє з вами злий жарт, що ускладнить життя. Якщо ви переконані, що він завжди працює добре, можливо, деякі ваші звички використання не є оптимальними і впливають на його продуктивність!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чому мобільний телефон швидко розряджається? Причини, на які слід звернути увагу

Якщо вам цікаво, чому мобільний телефон швидко розряджається, відповідь криється в налаштуваннях вашого пристрою, до яких ви можете звернутися в будь-який час, щоб перевірити, які елементи споживають найбільше енергії. Для цього просто перейдіть до налаштувань, а потім до розділу “Батарея”, де ви знайдете графік, що показує енергоспоживання вашого пристрою, з найбільш енергоємними додатками на чолі списку.

Ось які результати ви можете отримати:

  • По-перше, основною причиною є надмірна яскравість екрану. Дійсно, розмір вашого пристрою і роздільна здатність візуальних ефектів стають все більшими і більшими, тому відсоток заряду батареї падає досить швидко. Більше того, якщо на екран припадає понад 20% вашого енергоспоживання, це вже проблема!
  • Тоді, якщо помилково, оновлення піде не так, як треба, це може вплинути на вашу батарею. Звичайно, вам доведеться почекати, поки з’явиться нова версія, яка виправить цю проблему, але цей час очікування призведе до втрати декількох хвилин або годин роботи акумулятора.
  • Не варто недооцінювати використання певних енергоємних програм! Щоб виправити цю проблему, перейдіть до налаштувань телефону, де ви зможете отримати доступ до списку додатків, ранжованих за рівнем енергоспоживання. Це дозволить вам відсортувати і видалити ті, які ви рідко використовуєте, якщо взагалі використовуєте!
  • Ми відкриємо вам великий секрет: чи знаєте ви ті програми, які стверджують, що збільшують час роботи акумулятора? Так ось, вони ж його і з’їдають! Ось чому ми рекомендуємо вам зазирнути в розділ коментарів у вашому Play Store або App Store перед тим, як щось встановлювати, щоб бути краще поінформованими…
  • Аналогічно, додатки, які обіцяють розумно і автоматично очищати програми, що працюють у фоновому режимі, так само не працюють. Вам не потрібна ця функція!
    Ця функція здається нешкідливою на перший погляд, але це далеко не так… Це, по суті, вібратор. Ми радимо вимкнути його і залишити лише функцію “На вулиці” або “Безшумний”.
  • Майте на увазі, що постійне використання Wi-Fi, мобільних мереж або Bluetooth також не проходить безслідно.
  • Нарешті, кабель і спосіб заряджання смартфона також відіграють важливу роль у тривалості життя акумулятора.

Тепер, коли ви знаєте причини високого енергоспоживання, дізнайтеся, як керувати цими функціями для кращої економії енергії.

Як оптимізувати роботу акумулятора і зменшити його розряджання?

Чи знали ви, шановні читачі? Ви можете покращити енергетичну автономність свого смартфона, зробивши прості кроки. Ми розповімо, як це зробити:

Вимкніть енергоємні програми на iOs та Android, щоб оптимізувати споживання заряду акумулятора вашого смартфона

  • Що стосується екрану, переконайтеся, що ви жонглюєте яскравістю в налаштуваннях дисплея або прокручуєте екран з темною темою у фоновому режимі. Це в першу чергу допоможе продовжити час роботи акумулятора;
  • Звертайте увагу на версії оновлень, знайте, про що йдеться, перш ніж встановлювати їх;
  • Завжди звертайтеся до графіка, який відстежує додатки за їх енергоспоживанням, це дозволить вам назавжди розібратися;
  • Не встановлюйте нерозпізнані програми, які стверджують, що покращують час роботи акумулятора;
  • Будьте обережні з функцією вібратора;
  • Вимикайте Wi-Fi або мобільну передачу даних, якщо вони вам не потрібні;
    Не заряджайте телефон до 10% і не використовуйте його під час заряджання, інакше це може призвести до роздуття акумулятора і набагато небезпечніших наслідків;
  • Функцію Google Assistant, хоч і корисну в повсякденному житті, варто вимкнути, якщо вона не використовується, оскільки вона використовує постійний режим очікування, який споживає багато енергії;
  • Увімкніть лише сповіщення, пов’язані з основними додатками, це полегшить роботу вашого телефону і вашу свідомість теж…
  • Активуйте режим енергозбереження, він автоматично закриє невикористовувані програми, що споживають енергію, і зменшить кількість програм, що працюють у фоновому режимі. Хоча це чудовий спосіб збільшити час автономної роботи, важливо зазначити, що він спричиняє деяку повільність, особливо коли мова йде про сповіщення та мережу. Вирішувати, до якого табору приєднатися, вам…

Цей невеликий путівник, який, безсумнівно, допоможе вам переконатися, що ваш телефон не розбудить вас рано!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.