У динамік смартфона потрапила вода – що робити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Для того щоб просушити динамік самостійно, можна скористатися одним із таких способів:

Реклама
  • Розберіть смартфон, якщо ваша модель це дозволяє: зніміть панель, дістаньте лотки для сім-карти, вийміть батарею. Загорніть усе в сухий рушник, що добре вбирає вологу, і залиште до повного висихання.
  • У чашу насипте сухого рису і помістіть у нього смартфон так, щоб динамік повністю виявився засипаний. Залиште гаджет у рисі щонайменше на 30 хвилин.
    Покладіть смартфон на підвіконня, щоб на нього потрапляли прямі сонячні промені, і дайте йому просохнути.
  • Скористайтеся спеціальними додатками для просушування та очищення динаміка. Такі програми можна завантажити в будь-якому магазині додатків, ввівши в пошук “просушка динаміка”.

Якщо всі перераховані вище способи не допомогли, отже, з вашим динаміком відбулися незворотні зміни і йому потрібен ремонт. Знайдіть найближчу майстерню з хорошими відгуками, в якій займаються ремонтом гаджетів, і довірте цю справу професіоналу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: