У яких випадках потрібно відключати мобільний інтернет на телефоні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти розповіли у яких випадках і чому потрібно відключати мобільний інтернет на телефоні. Якщо дотримуватися цих правил, то можна зберегти батарею на телефоні та гроші. 

Економія трафіку

Не всі можуть дозволити собі безлімітний тариф на інтернет. Коли гігабайти, що надається оператором інтернету, добігають кінця, слід не забувати відключати мобільний інтернет перед оновленням додатків, операційної системи. На час цих операцій краще підключитись до мережі WI-FI. Крім того, вдома також слід щоразу підключатись WI-FI, якщо є така можливість. 

Економія заряду батареї

WI-FI витрачає заряд батареї набагато менше, ніж мобільний інтернет, тому якщо батарея телефону починає сідати, а зарядки немає під рукою, слід відключити передачу мобільних даних, а краще – перевести пристрій в режим польоту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поїздки 

Під час поїздок телефон постійно намагається з’єднатися з вежами зв’язку. Однак через те, що у ненаселеній місцевості до них складно підключитися, то під час поїздок часто трапляється слабкий доступ до інтернету. У цей період краще вимкнути передачу мобільних даних, оскільки вона лише розряджатиме телефон. 

Слабкий WI-FI

Деякі смартфони автоматично починають використовувати мобільний інтернет, якщо вони відзначають слабкий WI-FI сигнал. При цьому власнику телефону може здаватися, що він користується WI-FI, хоча витрачається трафік мобільного інтернету. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.