Головні помилки, які ми всі здійсняємо при зарядці нашого смартфону

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Переважна більшість користувачів рідко замислюються про зарядку своїх телефонів і зазвичай роблять це тільки після того, як з’явиться пошкодження або він не підлягає ремонту. Тому що вони повністю ігнорують ідеї, які виробники не передають вам, але мають вирішальне значення. Якщо ви хочете, щоб ваш телефон працював якомога довше, зверніть увагу на наші пропозиції.

Реклама

ЯК ПРАВИЛЬНО ЗАРЯДЖАТ СМАРТФОН

Існує безліч помилок, які ви можете зробити під час заряджання акумулятора вашого мобільного пристрою. Але цього разу ми зосередимося на трьох головних. Уникайте цих помилок, наскільки це можливо, щоб продовжити термін служби пристрою та відстрочити необхідність заміни телефону

ВИКОРИСТОВУЙТЕ ОФІЦІЙНІ ЗАРЯДНІ ПРИСТРОЇ

Використання зарядних пристроїв сумнівного походження для смартфона – одна з найбільших помилок, а також одна з найчастіших. Оскільки переважна більшість виробників надають офіційний роз’єм і зарядний пристрій у комплекті з пристроєм, дуже важливо використовувати його щодо цього.

Якщо ні, відвідайте авторитетного чи офіційного продавця та знайдіть той, який сумісний із вашим смартфоном. Це також стосується і кабелю, оскільки один із цих двох компонентів може отримати внутрішні пошкодження внаслідок відключення електроенергії. Таким чином, ви можете використовувати швидку зарядку без будь-яких довгострокових проблем.

НЕ ЗАВЖДИ ДАВАЙТЕ ЙОМУ ЗАКІНЧИТИ ЗАРЯДКУ

Хоча це можна налаштувати, деякі люди воліють заряджати свій смартфон, коли отримують повідомлення, що попереджає їх про опцію заощадження батареї, яка часто відображається, коли вона досягає 20%. У цих умовах важливо звернути увагу на телефон та підключити його, як тільки пролунає сигнал тривоги.

На думку експертів, відповідний відсоток завантаження становить від 20 до 80%. Насправді, багато смартфонів починають відставати, коли вони досягають цього останнього числа. Автономність пристрою буде знижена, якщо він не завжди починає заряджатися до досягнення мінімального рівня енергоспоживання або, як альтернатива, якщо він завжди повністю заряджається до досягнення 100%.

НЕГАЙНО ВИНЯТИ ЗАРЯДНИЙ ПРИСТРІЙ З РОЗЕТКИ

Сучасні смартфони можуть припинити заряджатися, коли заряд батареї досягає 100%. Однак це не означає, що зарядний пристрій перестає працювати; навпаки, якщо ми дозволимо, щоб батарея розрядилася, вона знову запуститься, щоб відновити свою ємність. Ми також радимо вам не користуватися смартфоном, поки він все ще заряджається.

Це тому, що смартфон не працюватиме вдвічі інтенсивніше, щоб зарядити акумулятор, одночасно знижуючи його. Крім того, все це може пошкодити комірки і, як наслідок, вплинути як на тривалість, так і термін служби пристрою.

ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ЗНИЖУЄ ТЕРМІН СЛУЖБИ БАТАРЕЇ

Температура відіграє важливу роль у витривалості та збільшенні терміну служби батареї на додаток до факторів, згаданих вище. Насправді це, можливо, найбільша загроза для довготривалого здоров’я батарей. Високі температури навантажують акумулятор і призводять до того, що він втрачає ємність набагато швидше, ніж при зберіганні при помірних температурах.

ПРЕКРАТИТЕ КОРИСТУВАТИСЯ СМАРТФОНОМ ПІД ЧАС ЗАРЯДКИ

Ігри або перегляд відео під час заряджання дуже шкідливі, оскільки це призводить до спотворення циклів заряджання. Це призводить до нагрівання акумулятора смартфона і навряд чи може його пошкодити.

5 ПОРАД, ЯК МАКСИМАЛЬНО ЗБІЛЬШИТИ ЧАС АВТОНОМНОЇ РОБОТИ ВАШОГО СМАРТФОНУ

  • Уникайте зарядки протягом повного циклу (0-100%) та протягом ночі. Натомість частіше заряджайте смартфон частковою зарядкою.
  • Припинення зарядки на рівні 80-90% корисніше для акумулятора, ніж заряджання до 100%.
  • Коли ваш смартфон охолоне, використовуйте технологію швидкого заряджання обережно.
  • Тепло – вбивця батарей номер один. Тримайте телефон подалі від гарячих точок та не закривайте його під час заряджання.
  • Щоб звести до мінімуму нагрівання та міні-цикли, уникайте інтенсивних ігор, перегляду фільмів або інших інтенсивних робочих навантажень під час заряджання.
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ