Статті

Як збільшити швидкість завантаження. топ-5 практичних порад

Share
Час читання: 2 хв.

Завантаження фільму чи великих файлів на комп’ютер займає вічність? Не треба звертатися до професіоналів! Ми дамо вам кілька порад, як збільшити швидкість завантаження:

Вважаю за краще провідне з’єднання

Хочете трохи допомогти збільшити швидкість завантаження? Перше, що ми рекомендуємо вам зробити, це віддати перевагу дротовому з’єднанню, а не покладатися на Wi-Fi, оскільки воно піддається перешкодам і перешкодам, які можуть значно вплинути на його продуктивність. Отже, якщо ви хочете повною мірою скористатися можливостями вашої мережі, шановні читачі, радимо вам підключити комп’ютер безпосередньо до порту Ethernet вашого маршрутизатора.

Контролюйте максимальну кількість підключень

Якщо ви використовуєте завантаження P2P (однорангова мережа) і помічаєте, що вона надзвичайно повільна, можливо, настав час обмежити кількість одночасних підключень у вашій мережі. Таким чином, ви гарантуєте, дорогі читачі, що найбільші файли не монополізують пропускну здатність і всі ваші завантаження виграють від однакової швидкості інтернету. За допомогою цього простого методу можна ефективно оптимізувати використання завантажень P2P. Тобі вирішувати !

Вимкнути проксі під час використання uTorrent або інших подібних програм
Як правило, проксі-сервери використовуються для керування доступом до Інтернету. Однак, якщо ви використовуєте програми для завантаження файлів, такі як uTorrent, слід подумати про відключення проксі-сервера. Справді, це дозволяє вам обійти будь-які обмеження, що накладаються ним, і скористатися максимально можливою швидкістю вашого інтернет-з’єднання. Аналогічно брандмауерам, вони також можуть вплинути на завантаження. Щоб цього уникнути, ми пропонуємо вам зробити для запущеної програми виняток для завантаження файлів. Таким чином, він завжди працюватиме без збоїв, гарантуючи бездоганне завантаження.

Уникайте завантаження на кількох пристроях

Якщо кілька пристроїв завантажують контент з одного і того ж інтернет-з’єднання, особливо з однієї і тієї ж мережі Wi-Fi, доступна пропускна здатність розподіляється між ними. Результат? Ваша швидкість завантаження значно знижується. У цьому випадку ми рекомендуємо вам не перевантажувати своє інтернет-з’єднання завантаженням файлів одночасно на кілька пристроїв та розумно розподіляти завантаження. Крім того, корисно закрити фонові процеси на пристрої, який ви використовуєте для завантаження, щоб звільнити додаткові ресурси для збільшення швидкості завантаження.

Протокол примусового шифрування

За допомогою цього методу ви зможете приховати свої завантаження. Це пов’язано з тим, що інтернет-провайдери (провайдери інтернет-послуг) можуть уповільнити з’єднання, якщо ви надмірно завантажуєте файли.

Як підвищити завантаження у Windows 10?

Якщо швидкість завантаження залишає бажати кращого, необхідно зв’язатися з вашим інтернет-провайдером, щоб перевірити швидкість, що забезпечується вашим пакетом. Ви можете розглянути деякі можливості, такі як перехід на більш швидкий план або навіть зміна постачальника послуг. Також подумайте про те, щоб спланувати використання Інтернету, щоб уникнути кількох завдань, які споживають смугу пропускання. Більше того, обов’язково використовуйте маршрутизатор, який одночасно веде мовлення в діапазонах 2,4 ГГц і 5 ГГц; смуга 5 ГГц часто має менше перешкод. Якщо у вас немає вибору, крім використання Wi-Fi, спробуйте покращити сигнал .

Використовуючи будь-який з вищезгаданих варіантів у нашій статті, ви зможете максимально збільшити швидкість завантаження та зробити її оптимальною для більш плавного та ефективного перегляду та завантаження.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: поради
  • Останні записи

    За прогнозами, наступного року Apple випустить iPhone з тоншими OLED-дисплеями

    Тайванська компанія Novatek оголосила про плани розпочати масове виробництво OLED-дисплеїв з технологією TDDI (touch and…

    04.10.2024

    OpenAI запустив новий інтерфейс Canvas для ChatGPT

    OpenAI, лідер у галузі штучного інтелекту, анонсував інструмент Canvas, що спрощує роботу з текстом та…

    04.10.2024

    Telegram готує повноцінну заміну для YouTube

    Розробники Telegram оголосили про проведення конкурсу. Учасникам пропонується створити для iOS-версії Telegram плеєр, який може відтворювати відео…

    04.10.2024

    iPhone можуть отримати режим «гостя»

    Apple запатентувала гостьовий режим для iOS Він дозволить передати айфон другові чи дитині, не побоюючись,…

    04.10.2024

    Google тестує нову функцію для боротьби з фейковими сайтами

    Google тестує нову функцію, щоб допомогти користувачам знаходити надійні компанії у мережі. В рамках експерименту,…

    04.10.2024

    YouTube масово блокує акаунти та канали по всьому світу, але проблему можна вирішити

    Деякі користувачі YouTube зіткнулися з блокуванням своїх облікових записів або каналів. Поштою їм надійшло повідомлення…

    04.10.2024