Як захистити свій телефон від небажаних оновлень та не зловити «обмеження»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен пристрій, як і програми, встановлені на ньому, рано чи пізно потребує оновлення. У більшості випадків смартфон налаштований так, що всі оновлення завантажуються та встановлюються в автоматичному режимі, і користувачеві не потрібно нічого робити, щоб освіжити дані. Такі настройки не дозволяють пропустити важливе або виправлення помилок для будь-якої програми. Система все зробить без участі користувача.

На жаль, багато пристроїв останнім часом неоднаково добре реагують на встановлені оновлення. Все через обмеження, які почали діяти стосовно деяких сервісів, служб, додатків і т.і.

Щоб не вийшло, що ви завантажуєте оновлення, яке вже не буде нормально працювати або порушить роботу інших сервісів через несумісність, рекомендуємо вимкнути автоматичне оновлення. Слід розуміти, що це стосується ресурсів, які потрапили під обмеження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дані установки для пристроїв на Android. Отже, для відключення автооновлення:

  1. Заходьте до PlayMarket і відкриваєте обліковий запис.
  2. Перейдіть до опцій облікового запису. Тут вибираєте пункт “Параметри підключення”.
  3. Далі, знайдіть вкладку «Автооновлення додатків», заходьте до неї та відключаєте.

Щоб вимкнути автооновлення на пристроях з iOS потрібно:

  1. Заходьте в меню «Параметри» та перейдіть у вкладку «AppStore».
  2. Знаходьте «Автоматичні завантаження», заходьте до них і в пункті «Оновлення ПЗ» відключаєте його.

Такими налаштуваннями ви убезпечите пристрій від оновлень, які йому можуть не тільки не нагоді, але й нашкодити. Будь-якої миті ви можете повернути все, як було й автооновлення відновиться. Більше того, ви завжди можете запустити будь-яке оновлення у ручному режимі. Яке покращення або виправлення з’явилося в тому чи іншому сервісі, ви зможете побачити в повідомленнях Google Play або App Store.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.