Чи можна заряджати iPhone до 100%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Давайте визнаємо: незважаючи на те, що Apple регулярно прокачує автономність Айфонів , смартфони все одно розряджаються досить швидко. У багатьох з нас просто немає можливості чергувати біля розетки або мати при собі повербанк, щоб зарядити Айфон. А коли джерело живлення опиняється під рукою, ми намагаємося повністю зарядити iPhone , щоб вистачило надовго. Але краще не робити.

  • Намагайтеся тримати заряд айфона в межах 40-80%. Це найбільш оптимальний рівень, при якому акумулятор якомога довше залишатиметься у працездатному стані. Доведеться рідше користуватися смартфоном, щоб він не так швидко розряджався. На жаль.
  • Якщо немає можливості стежити за зарядкою, відключайте Айфон від адаптера до досягнення 100%. Незважаючи на автоматичне припинення заряджання, пізніше рівень падає до 99% і смартфон знову підключається до живлення. Падіння заряду не завжди реєструє iOS, але вони фіксуються контролером. Тому смартфон знову починає заряджатися, а батарея деградує.
  • Під час зарядки потрібно зняти з Айфона щільний чохол, щоб смартфон не перегрівався: тепло та будь-які перепади температур негативно впливають на довговічність батареї. Порада досить дивна, але так рекомендує робити Apple.

Важливо, що це поради, а не вимоги. Ви вільні заряджати акумулятор Айфона так, як вам зручно, але в іншому випадку можуть настати незворотні наслідки для акумулятора на кшталт занадто швидкого зношування.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.