Як вибрати дешевий та потужний мобільний телефон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Ви, без сумніву, також помітили, що багато мобільних телефонів тепер схожі на комп’ютери. Зрештою, в наш час це такий маленький комп’ютер у вашій кишені. Але це не означає, що ви не можете купити дешевий, але потужний мобільний телефон, який пропонує вам більшість переваг дорожчих моделей.

Реклама

Коли головну роль відіграє співвідношення ціни та продуктивності

Мобільні телефони з високим цінником зазвичай перевершують такі параметри, як камера. Вони прагнуть кращого на ринку в той час. Вони також часто грають на дизайні та матеріалах преміум-класу, через що коштують досить дорого. Але вам не потрібно йти на безліч компромісів, щоб отримати потужний телефон, який обійдеться вам у кілька разів дешевше ніж так звані флагмани.

Рішенням зазвичай є так званий розумний вибір, при якому ви позбавляєтеся речей, які не такі важливі і, ймовірно, навіть не будете їх використовувати або цінувати. Навіть більш дешевий мобільний телефон може мати досить якісну камеру, і той факт, що у нього не так багато об’єктивів, зрештою, навіть не має бути проблемою.

На що звернути увагу під час вибору дешевого та потужного телефону?

Якщо ви шукаєте середній клас, тобто телефони до 25 000 гривень, у вас, ймовірно, сьогодні не буде проблем із продуктивністю, і ви знайдете цілу низку цікавих представників у даній категорії. Незалежні огляди, які тестують мобільні телефони, також можуть допомогти вам вибрати такий телефон. Потім ви можете купити дешеві мобільні телефони за ціною до 15 000 гривень, але це може легко скласти половину цієї суми, і це буде дуже пристойний мобільний телефон. Для бюджетних телефонів зверніть увагу на:

Обсяг оперативної пам’яті та процесор

Інші важливі критерії для вас

Якщо ви купуєте дешевий мобільний телефон вартістю менше 15 000 гривень, ви орієнтуватиметеся виключно на платформу Android. Ви, ймовірно, купили б телефон iOS за цією ціною тільки як вигідна угода. Для телефонів Android добре мати щонайменше 6 ГБ оперативної пам’яті. Це забезпечить триваліший термін служби вашого телефону з часом. Процесори Snapdragon теж завжди вдалий вибір, але в найдешевших, де очікування не такі високі, вас не розчарує навіть MediaTek.

Які інші критерії?

Що ж до інших критеріїв, всі вони можуть бути дуже індивідуальні кожному за. Наприклад, хтось оцінить досить велике внутрішнє сховище, хтось користуватиметься картами пам’яті і йому однаково. З критеріїв, які можуть вас зацікавити, ми обираємо:

  • Розмір внутрішнього сховища та можливість розширення картами пам’яті
  • Якість камери та можливості
  • Водостійкість
  • Відображати
  • Швидка зарядка та бездротова зарядка

Дешеві мобільні телефони, як правило, мають менший об’єм пам’яті, такою гарною основою є 128 ГБ, якщо ви оберете модель з 64 ГБ пам’яті, згодом вам може стати тісно, ​​особливо якщо ви часто фотографуєте і знімаєте відео в 4K і т. д. карти, так що іноді це рішення через брак місця.

Щодо камери, будьте обережні: більше об’єктивів у мобільному телефоні за 10000 гривень не означає найкращу камеру. Як правило, в дешевих мобільних телефонах вторинна лінза – це швидше прийом, ніж дійсно корисна оптика. Отже, якщо вас цікавить камера, завжди варто подивитися огляди конкретних моделей.

Сьогодні у недорогих телефонах іноді можна знайти водонепроникність, що для деяких може бути цікавою особливістю. На це вказує ступінь захисту ІР, що виражає захист від пилу та води.

Навіть найдешевші мобільні телефони можуть запропонувати OLED-дисплей. Ці дисплеї забезпечують відмінну читаність при сонячному світлі та високий коефіцієнт контрастності. Є яскраві кольори. Ви також можете зосередитись на частоті оновлення: 90 Гц і вище краще, ніж базові 60 Гц.

Більшість сучасних телефонів вже пропонують швидку зарядку, що також стосується дешевих мобільних телефонів. Однак не всі вони повинні мати відповідний швидкий зарядний пристрій в комплекті, і тоді вам потрібно купити швидший адаптер, тому будьте обережні з цим. У випадку з найдешевшими мобільниками все одно доводиться враховувати відсутність бездротової зарядки, хоча і тут вона починає проникати.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ