Названо головні ознаки вірусів на смартфоні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
1. Акумулятор швидко розряджається. Є ймовірність, що на смартфоні встановлено шпигунське програмне забезпечення – воно працює у фоновому режимі підвищує навантаження на систему.
2. Дивні повідомлення. На екрані блокування з’являються дивні та незвичайні повідомлення – з рекламою чи незрозумілими ієрогліфами. Це означає, що на смартфоні є троян, який зламав систему та вніс зміни до прошивки.
3. Зникають гроші з балансу. Перевірте баланс мобільного телефону — якщо з нього таємниче пропадають гроші, можливо, телефон зламаний.
4. Сторонні шуми у розмові. Під час телефонної розмови можуть бути чутні дивні сигнали та сторонні шуми навіть при високій якості зв’язку.
5. Невідомі номери історії вихідних дзвінків. Перегляньте журнал дзвінків. Якщо телефон зламаний, є ймовірність, що у списку вихідних дзвінків будуть невідомі номери.
6. У браузері відкриваються “ліві” сайти. Ймовірно, це троян, який вносить зміни до системи, встановлює рекламні банери та змінює домашню сторінку браузера.
7. Масові розсилки SMS. Смартфон самостійно надсилає повідомлення по всіх контактах зі спамом та рекламою різних посилань із вірусами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.