Статті

Перераховано техніку, яка здивує та полегшить життя кожному

Share
Час читання: 3 хв.

В кожній квартирі та будинку є багато різної побутової техніки. Вся вона виконує свої потрібні функції. Люди обирають для свого дому зазвичай більш стандартні моделі, бо не знають, що є більш просунуті. Пропонуємо ознайомитись із приладами, які можуть значно полегшити побут кожному, хто їх придбає, а також із унікальними їх функціями.

Перша функція стосується пральних машин і це дозування порошку/кондиціонеру. Для прання всі використовують різні засоби. Вони можуть бути рідкі або в вигляді порошку, але що б це не було, є певні дозування для кожного прання. Звісно, в пральних засобах є мірні стакани або ложки, але це не завжди зручно. Саме тому виробники вирішили створити функції, завдяки якій пральна машина сама буде вимірювати кількість прального засобу для кожного прання в залежності від ваги, одягу та режиму. Для цього потрібно засипати пачку чи пляшку засобу в спеціальний отвір, а машинка сама буде відміряти кожен раз потрібну кількість, щоб не зіпсувати одяг та зробити прання більш ефективним. Якщо ви не знаєте як називається ця функція, можна уточнити при покупці в консультанта. Для прикладу, в техніці Samsung це називається AUTO dispense.

Друга цікава функція – камера в холодильнику. Вже дуже багато виробників почали додавати такий важливий елемент в свої моделі. Для чого це потрібно? Щоб контролювати та бачити які продукти є, а які закінчились. До речі, зображення можна виводити на екран ззовні холодильника або в смартфон. Така можливість допомагає купити потрібні продукти, якщо ви забули написати список та знаходитесь біля супермаркету. Взагалі, з появою технологій для розумного будинку багато де встановлюються камери та виводиться все управління на смартфони.

Наступна функція стосується витяжок і називається Hob Hood. Що це означає? Ця функція допомагає забирати зайві запахи з кухні. Насправді, це стандартна можливість всіх витяжок, але тут вона вмикається автоматично, так ще й контролює потужність. Наприклад, якщо людина готує на великому вогні, то й витяжка буде працювати сильніше, коли вогонь зменшиться – відповідно і потужність теж. Дуже зручно, бо не треба цього робити вручну.

Далі поговоримо про електрочайники. Колись вони могли лише просто закип’ятити воду і все. Для цього передбачалась одна кнопка. Зараз все стало по іншому. Існують моделі, які можуть підігрівати воду до встановленої заздалегіть температури, наприклад 50 чи 30 градусів. Є й моделі, які підключаються до додатку на телефоні і можна встановити таймер та час на коли треба вода певної температури. Дуже зручно, особливо коли є малі діти і їм треба готувати дитячу їжу.

Тепер про погані запахи від їжі. Їх найбільше в холодильнику та мікрохвильовці. Тому виробники створили функції їх нейтралізації. Зазвичай це виконується за допомогою підвищеної циркуляції повітря, але є й моделі які мають вбудовані ультрафіолетові промені, що забирають всі неприємні аромати. Дуже зручно, особливо якщо ця проблема дійсно є в вашому домі.

Остання функція на сьогодні – шаббат. Цікаво, але людям певної віри не можна в суботу не лише працювати, але й гріти їжу та користуватись електричними приборами. Тому деяка техніка має спеціальну функцію, яка буде автоматично гріти їжу (духовка) або відключати в техніці звук, вітряки і т.д. Таким чином віруюча людина не порушить правила своєї віри.

В техніці ж дуже багато корисних функцій, варто лише придивитися. Це дійсно може полегшити побут та зробити його цікавішим.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Microsoft почне стягувати плату за оновлення Windows 10

    У жовтні 2025 року Microsoft почне стягувати плату за оновлення операційної системи Windows 10. Компанія…

    02.10.2024

    Повні характеристики флагманського Samsung Galaxy S25+ потрапили в мережу

    Популярний інсайдер Anthony розкрив повні характеристики флагманського смартфона Samsung Galaxy S25+. Детальніше Новинка буде оснащена…

    02.10.2024

    Новий Android 16 вийде в середині 2025 року

    У середині 2025 очікується випуск нової версії операційної системи Android під назвою Android 16, згідно…

    02.10.2024

    Стало відомо коли представлять новий iPhone SE та оновлений iPad Air

    Згідно з даними Марка Гурмана з Bloomberg, новий iPhone SE перейде на дизайн у стилі…

    02.10.2024

    Більше не конкурентоспроможна. Samsung планує відмовитися від Galaxy S26

    Авторитетний інсайдер під ніком Ice Universe поділився своїм прогнозом щодо майбутнього флагманської серії Samsung Galaxy…

    02.10.2024

    Google почала боротьбу з піратськими програмами

    Google ввела новий механізм для блокування піратських програм, надавши розробникам інструменти для перевірки автентичності встановлених…

    02.10.2024