Перераховано техніку, яка здивує та полегшить життя кожному

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кожній квартирі та будинку є багато різної побутової техніки. Вся вона виконує свої потрібні функції. Люди обирають для свого дому зазвичай більш стандартні моделі, бо не знають, що є більш просунуті. Пропонуємо ознайомитись із приладами, які можуть значно полегшити побут кожному, хто їх придбає, а також із унікальними їх функціями.

Перша функція стосується пральних машин і це дозування порошку/кондиціонеру. Для прання всі використовують різні засоби. Вони можуть бути рідкі або в вигляді порошку, але що б це не було, є певні дозування для кожного прання. Звісно, в пральних засобах є мірні стакани або ложки, але це не завжди зручно. Саме тому виробники вирішили створити функції, завдяки якій пральна машина сама буде вимірювати кількість прального засобу для кожного прання в залежності від ваги, одягу та режиму. Для цього потрібно засипати пачку чи пляшку засобу в спеціальний отвір, а машинка сама буде відміряти кожен раз потрібну кількість, щоб не зіпсувати одяг та зробити прання більш ефективним. Якщо ви не знаєте як називається ця функція, можна уточнити при покупці в консультанта. Для прикладу, в техніці Samsung це називається AUTO dispense.

Друга цікава функція – камера в холодильнику. Вже дуже багато виробників почали додавати такий важливий елемент в свої моделі. Для чого це потрібно? Щоб контролювати та бачити які продукти є, а які закінчились. До речі, зображення можна виводити на екран ззовні холодильника або в смартфон. Така можливість допомагає купити потрібні продукти, якщо ви забули написати список та знаходитесь біля супермаркету. Взагалі, з появою технологій для розумного будинку багато де встановлюються камери та виводиться все управління на смартфони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступна функція стосується витяжок і називається Hob Hood. Що це означає? Ця функція допомагає забирати зайві запахи з кухні. Насправді, це стандартна можливість всіх витяжок, але тут вона вмикається автоматично, так ще й контролює потужність. Наприклад, якщо людина готує на великому вогні, то й витяжка буде працювати сильніше, коли вогонь зменшиться – відповідно і потужність теж. Дуже зручно, бо не треба цього робити вручну.

Далі поговоримо про електрочайники. Колись вони могли лише просто закип’ятити воду і все. Для цього передбачалась одна кнопка. Зараз все стало по іншому. Існують моделі, які можуть підігрівати воду до встановленої заздалегіть температури, наприклад 50 чи 30 градусів. Є й моделі, які підключаються до додатку на телефоні і можна встановити таймер та час на коли треба вода певної температури. Дуже зручно, особливо коли є малі діти і їм треба готувати дитячу їжу.

Тепер про погані запахи від їжі. Їх найбільше в холодильнику та мікрохвильовці. Тому виробники створили функції їх нейтралізації. Зазвичай це виконується за допомогою підвищеної циркуляції повітря, але є й моделі які мають вбудовані ультрафіолетові промені, що забирають всі неприємні аромати. Дуже зручно, особливо якщо ця проблема дійсно є в вашому домі.

Остання функція на сьогодні – шаббат. Цікаво, але людям певної віри не можна в суботу не лише працювати, але й гріти їжу та користуватись електричними приборами. Тому деяка техніка має спеціальну функцію, яка буде автоматично гріти їжу (духовка) або відключати в техніці звук, вітряки і т.д. Таким чином віруюча людина не порушить правила своєї віри.

В техніці ж дуже багато корисних функцій, варто лише придивитися. Це дійсно може полегшити побут та зробити його цікавішим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.