Білл Гейтс розповів, яким смартфоном користується. Це не Surface та не iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Засновник і колишній глава Microsoft Білл Гейтс взяв участь в обговоренні Reddit, відповівши на запитання користувачів форуму. Багатьох із них цікавило , яким смартфоном він користується.

Гейтс розповів, що використовує Samsung Galaxy Z Fold 4, причому цей пристрій йому подарував особисто Лі Дже Ен, віце-президент та фактичний глава компанії Samsung. Це не особливо дивує, адже минулого року Гейтс мав попередню модель тієї ж лінійки Galaxy Z Fold 3.

Білл Гейтс пояснив, чому вибір упав саме на цю модель. Справа в тому, що у нього встановлені офісні програми Microsoft, працювати з якими зручніше на великому екрані, а Galaxy Z Fold 4 у розкритому стані може замінювати собою планшет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft випустила дві моделі доладних смартфонів (Surface Duo і Surface Duo 2), але ця лінійка не поповнювалася з 2021 року і її подальша доля туманна. Гейтс розповів, що як робочий комп’ютер використовує Surface Studio, в поїздках ноутбук на базі Windows (без уточнення моделі), а в офісах Microsoft повсюдно встановлені Surface Hub 2S – моноблочні комп’ютери з 85-дюймовими сенсорними екранами та операційною системою Windows 11 Team.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.