Статті

Як вибрати смартфон з гарною батареєю

Share

Час автономної роботи є важливим фактором для вибору нового смартфона для мільйонів користувачів. Чим довше прослужать пристрої, тим краще, особливо коли ми подорожуємо. Є багато додаткових речей, які можна зробити, щоб продовжити термін служби батареї. Насправді це складний процес, який залежить від кількох факторів.

Перше, що вам потрібно знати, це ємність акумулятора в міліамперах (мАг). Однак майте на увазі, що вище значення не завжди означає автоматично більшу ємність. Загальна тривалість залежить не тільки від активності, а й від того, як ви використовуєте смартфон.

Виробники розробляють альтернативні системи для оптимізації та управління енергоспоживанням. Ось чому пристрої з однаковою ємністю пропонують різний час використання смартфона. Android 13 виводить цю концепцію на зовсім інший рівень, особливо коли йдеться про енергоспоживання програм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Традиційно в iPhone використовується батарея меншої ємності, тому що Apple повністю контролює програмне та апаратне забезпечення. Деякі пристрої Android використовують альтернативний підхід з інтегрованими потужними батареями, такими як 9600 мАг в Ulefone Power Armor 16 Pro.

З такою ємністю можна не турбуватися про час, проведений перед екраном смартфона. Швидке заряджання також стає кращою функцією для користувачів.

Найкращі системи потужністю 150 Вт можуть зарядити акумулятор до 100% менш ніж за 16 хвилин. USB Type-C залишиться провідним стандартом у мобільній індустрії. Майбутні пристрої зможуть використовувати підтримку зарядних пристроїв 240 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: поради
  • Останні записи

    Оновлення Samsung Galaxy S25 Ultra розчарує користувачів

    У тому числі це означає і те, що Samsung доведеться шукати інші способи продовжити час…

    29.04.2024

    Анонсовано оновлення класичного Nokia 3210

    Компанія HMD Global підтвердила вихід поновлення класичної моделі кнопкового телефону Nokia 3210. Свіжу версію пристрою…

    29.04.2024

    Названо смартфони Samsung які більше не оновлюватимуться – список

    Samsung позбавляє підтримки майже 50 моделей Galaxy Видання Gizmochina опублікувало список смартфонів, які не будуть…

    29.04.2024

    Названі головні нововведення та особливості iOS 18

    Аналітик Bloomberg Марк Гурман опублікував новий інсайдерський звіт, присвячений прошивці iOS 18, що готується до…

    29.04.2024

    Топ-2 помилки, які непомітно знищують батарею смартфона

    Щодня, використовуючи свої мобільні телефони для виконання різних завдань, здійснення дзвінків або просто читання новин,…

    29.04.2024

    Свідома диверсія: месенджер Telegram заблокував чат-боти СБУ, ГУР та Мінцифри для повідомлень про ворога

    Месенджер Telegram, який належить Павлу Дурову, ввечері 28 квітня несподівано та без попереджень заблокував низку…

    29.04.2024