Статті

Названо 5 додатків для Windows, які мають бути у кожного власника iPhone

Share

10 років тому важко було уявити, що iOS може нормально взаємодіяти з Windows: навіть AirPods можна користуватися у зв’язці з комп’ютером на іншій ОС. Але в 2023 році цілком нормально користуватися iPhone і ноутбуком з операційною системою від Microsoft замість Макбука, не втрачаючи при цьому в функціональності. Для того, щоб iOS та Windows працювали без проблем , вам знадобляться певні програми для комп’ютера або ноутбука: завдяки їм ви зможете швидко перекидати фотографії, паролі, робити нотатки та навіть переглядати резервні копії.

iMazing – створення резервних копій

З її допомогою можна створювати резервні копії пристроїв та переглядати їх: наприклад, ви вирішили перенести дані зі смартфона на комп’ютер, але з якихось причин вирішили не відновлювати їх на новий iPhone. Але не поспішайте їх позбуватися.

У iMazing є безліч крутих функцій, якими ви даремно не користуєтеся!

Бекап Айфона можна відкрити прямо на ПК і витягнути звідти потрібні файли музика, відео або листування у Ватсапі. Останні, до речі, можна читати на комп’ютері, якщо не плануєте відновлювати їх, тому завжди є можливість «підняти архіви»! Крім цього iMazing дозволяє:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Налаштувати смартфон.
  • Переносити рингтони.
  • Робити повне скидання.
  • Керувати фотографіями.
  • Оновлення iOS.
  • Переглядати ємність батареї iPad.
  • Перенесення програм між Айфонами .

Багато функцій працюють безкоштовно, хоча програма пропонує купити платну версію. Так що, не поспішайте видаляти її з комп’ютера, коли повернете програму на iPhone: iMazing – це мастхев для тих, кому хочеться зручно користуватися iOS і Windows одночасно.

Завантажити iMazing

iCloud для Windows

Фотографії з вашого iCloud легко синхронізувати з Windows: це дозволяє зробити вбудовану програму Фото, яка є у вашому комп’ютері! Вам лише потрібно завантажити програму iCloud з Microsoft Store і увійти до свого Apple ID, після чого в розділі Мій комп’ютер з’явиться пункт зі сховищем для фотографій.

Звідти можна керувати знімками як і звичайними файлами, а розділ залишиться серед інших жорстких дисків, поки ви не вийшли з Apple ID на ПК. У програмі Фото на Windows можна не тільки переглядати знімки, але й редагувати їх за допомогою вбудованих інструментів!

Завантажити iCloud для Windows

One Note для Windows

У Windows 10 є вбудована записник OneNote , яка нічим не поступається за функціональністю Нотаткам в iOS. Тому сміливо використовуйте її: файли синхронізуються зі смартфона на комп’ютер за допомогою облікового запису Microsoft, тому можна починати вести запис на iPhone і при необхідності відкрити документ на ноутбуці.

Приємно, що форматування, зображення та інші елементи зберігаються, а розмір шрифту, підкреслення та інші функції доступні в мобільному додатку для iPhone . Збереження відбувається автоматично у фоновому режимі, тому ви не втратите дані, якщо iPhone або iPad розрядиться. Працює OneNote на основі OneDrive, де за замовчуванням є 5 Гб сховища. Заодно і Apple Pеncil стане в нагоді!

Завантажити OneNote для Windows

Як перенести паролі з айфона на комп’ютер

Якщо одночасно користуєтеся iPhone/iPad і Windows, то вам, звичайно ж, потрібен Google Chrome: це найбільш універсальний спосіб мати доступ до всіх сервісів Google за допомогою облікового запису на двох пристроях, а заразом синхронізувати паролі з Safari до Chrome за допомогою розширення для Хрому на Windows . Воно експортує всі дані з Safari на iPhone або Mac і додає у Зв’язку ключів нові, щоб вони були доступні на кількох пристроях.

Але якщо Chrome витрачає занадто багато ресурсів і впливає на швидкодію, спробуйте Mozilla Firefox: завдяки обліковому запису всередині браузера можна переносити паролі, синхронізувати відкриті вкладки та історію переглядів. Чим він краще – так це швидкістю роботи: Firefox не вимогливий до ресурсів пристрою, тому без проблем працюватиме і на слабкому ПК з Windows, і навіть на iPhone SE 1-го покоління.

Завантажити Chrome для Windows

Завантажити Firefox для Windows

Як зробити iPad другим монітором

Якщо у вас завалявся вдома старий iPad, не поспішайте його викидати: просто скачайте на нього програму Duet Display , щоб він став другим монітором! Навряд чи ця фішка стане в нагоді на кожен день, але знати про неї явно варто. Додаток створили колишні інженери Apple, тому сумнівів у його працездатності не може бути.

Єдиний нюанс – підключати iPad все ж таки варто через кабель Lightning, а не через Wi-Fi, щоб затримки були не такими помітними. Є кілька корисних налаштувань, наприклад, роздільна здатність зображення: так іконки стануть більшими. Як аналог можна спробувати SpaceDesk : додаток безкоштовний, але підключити iPad до комп’ютера можна тільки через Wi-Fi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024