Топ-10 додатків, які стануть вам у нагоді в іншій країні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При подорожі за кордон потрібно не тільки правильно зібрати багаж, а й завантажити необхідні програми. Вони допоможуть подолати мовний бар’єр та зорієнтуватися у незнайомій місцевості.

1. Google Translate

Точність у сервісу невисока. Зате він дозволяє перекладати етикетками в магазині, спілкуватися через голосові сервіси і швидко формувати текст іноземною мовою. Можна створити список вибраних фраз, однак, програма більше підходить для перекладу простих популярних, поєднань та пропозицій.

2. Deepl

Програма використовується для коректного заповнення паперу. Плюс сервісу – він працює за принципом нейромережі, що гарантує високу точність при перекладі. З його допомогою можна заповнювати податкові та фінансові документи майже без помилок, що спрощує відправку іноземної кореспонденції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Google

Програма дозволяє легко орієнтуватись на місцевості. За допомогою карт можна знайти будь-які громадські місця, наприклад бібліотеки або музеї, перукарні або торгові центри. Розробник дає можливість вивчити відгуки та залишені «лайки». Також є докладна інформація про адресу потрібного місця та часу роботи установ.

4. Waze

Додаток допомагає простіше орієнтуватися на місцевості під час подорожі між містами за кордоном. Для міських поїздок сервіс підходить не дуже, тому що невиразно розпізнає провулки і не бачить пробки. Зате в сервісі можна поспілкуватися з водіями, які залишають коментарі. Наприклад, розташування камери або нової розмітки.

5. ORGANIC MAPS

Плюс програми в тому, що для використання на пристроях Apple інтернет не потрібно. Все завдяки використанню особливостей картографічного каталогу OpenStreetMap. Оскільки сервіс не потребує мережі, на ньому будуть вказані спеціальні місця, які не зустрічаються в інтернет-навігаторах. Тому його можна використовувати там, де немає зв’язку, щоб швидко зорієнтуватися на місцевості.

6. Tripadvisor

Додаток для пошуку кафе, який включає рейтинг закладу, коротку інформацію про ресторан та його знаходження, а також фотографії та те, які послуги установа пропонує клієнту. Дозволяє вибрати місце, де можна смачно пообідати чи добре провести вечір.

7. Booking

Завдяки додатку можна швидко забронювати номер в хостелі або готелі, знайти апартаменти для знімання за кордоном під час відпочинку з сім’єю або в діловій поїздці. Всі оголошення перевірені, а бронь через програму обходиться дешевше, ніж пошук місця для проживання за фактом після приїзду за кордон.

8. Airbnb

Додаток також направлений на бронювання житла, але він орієнтується на пропозицію квартир для короткострокової оренди. Тут також немає неперевірених оголошень. Але багато власників, які хочуть нажитися на дефектах свого житла, включно з ними після огляду квартири. Тому слід робити фото всіх мінусів площі, що орендується, відразу після заселення, щоб потім не довелося платити за це.

9. Aviasales

Принцип роботи програми дуже простий. Він показує список усіх доступних авіаквитків за заданим напрямком, а також їх вартість. Завдяки цьому можна заощадити на транспортних витратах.

10. Urban VPN

З’єднання з російським сервером. Він дозволяє користуватися російськими програмами, багато з яких за кордоном просто не відкриваються. Сам ВПН платний, але вартість складає лише 10 доларів. Також є знижка за передплату на рік у розмірі 50%.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.