Чому не можна користуватися смартфоном, поки він заряджається

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У сучасному світі залежність від мобільних пристроїв досягла своєї межі. Протягом усього дня ми не розлучаємось зі своїм смартфоном і на годину. То нам дзвонять, то ми комусь дзвонимо, по роботі прийшло, якесь повідомлення, під час обіду чи вечері дивимося відео, а поки що відпочиваємо просто сидимо в соц.мережах, граємо в ігри чи читаємо новини.

Багато хто навіть не може відірватися від смартфона поки він заряджається. А це вже загрожує серйозними проблемами для вашого пристрою, та й для вас теж тому залежність виходить за рамки норми. Але як це зашкодить смартфону? Про це і буде дана стаття, сподіваюся буде цікаво, а головне корисно, приємного читання)

Якщо говорити максимально коротко, користування смартфоном на зарядці веде до перегріву. Багато хто взагалі не вважає перегрів проблемою, хоча вона дуже критична. До того ж зараз більшість пристроїв оснащені швидкою зарядкою, а вона, у свою чергу, піднімає температуру ще сильніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Грубо кажучи, коли смартфон на зарядці він уже на межі допустимої температури. А коли ви починаєте ним користуватися, температура піднімається ще вище, що точно не приведе ні до чого хорошого. Безумовно, якщо ви просто прочитаєте повідомлення на поки що ваш девайс на зарядці або приймете короткий дзвінок, то нічого не буде. А от якщо ви вирішили пограти у важку гру або ж поговорити по відеодзвінку, то для смартфона це може бути чимось фатальним.

Перегрів може призвести до того, що ємність вашого акумулятора впаде нижче плінтуса, що вам доведеться заряджати його по кілька разів на день, а сильний перегрів взагалі може привести до здуття акумулятора, який працюватиме, однак, може вийти з ладу в саму невідповідну хвилину або ж спалахнути під час чергової зарядки.

Так само були ситуації, коли при сильному тривалому перегріві смартфони просто ламалися тому що всі складові розташовані близько один до одного і підвищена температура призводила до поломки. Тому не допускайте перегріву та ваш смартфон прослужить вам довгий термін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.