Приховані проблеми бюджетних смартфонів, які розкриваються лише після покупки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Попит на бюджетні смартфони в нашій країні значно переважає на середньобюджетні і тим більше флагманські пристрої. На жаль, люди не так багато грошей, а у зв’язку з останнім підвищенням цін деякі бюджетні моделі стали коштувати зовсім не дешево.

Реклама

Проте, бюджетні моделі мають низку своєрідних проблем, які розкриваються тільки після покупки пристрою. Саме про них і йтиметься у сьогоднішній статті. Сподіваюся вона вам сподобається, приємного читання) PS. Відразу хочеться відзначити, що інформація в цій статті застосовна швидше до бюджетних моделей вартістю до 5 000 гривень.

Приховані характеристики

Дуже часто виробники зловживають тим, щоб не відлякувати покупців, вони просто не пишуть деякі характеристики. Порівнюючи два девайси на папері ми можемо спостерігати абсолютно ідентичні дисплеї, насправді якість можете бути абсолютно різною.

Часто виробники не кажуть, що в їх бюджетниках стоїть найдешевша матриця на ринку. Це свідчить про те, що передача кольорів буде просто жахлива, яскравість низька, а під кутами картинка вицвітатиме. Це може стосуватися інших характеристик, однак, з дисплеями це поширене найчастіше. Рекомендую порівнювати вітринні зразки перед покупкою.

Часті програмні лаги та підвисання

Зараз мова піде не про технічні параметри і лагах, тому що ви вщент забили пам’ять смартфона або процесор не справляється із завданням, а саме про програмні лаги та підвисання. Коли смартфонів, що випускаються компанією, багато, то оптимізувати якісну роботу кожного виходить дуже складно і дорого.

Більшість сил йде на оптимізацію дорожчих моделей тому що вони почнуть підлагоджувати, то це куди сильніше вдарить по репутації компанії, ніж, якщо у вас почне глючити смартфон за 3 000 гривень. Це можна підкріпити тим, що слід доплачувати і брати модель вищого класу.

Реклама та встановлений софт

Цей пункт, звісно, ​​підходить не під усі бюджетні смартфони. Але проблема є і вона не рідкість. Дуже багато виробників виходячи з того, що не можуть заробити на продаж самого пристрою запихають тут по всій непотрібного софту у вигляді додатків і віджетів.

А все це займає, як основну так і оперативну пам’ять, так ще й приходять постійні рекламні повідомлення. Видалити це все можна, але доведеться трохи поламати голову над цим та витратити чимало часу. Просто перейти в міняю додатків та натиснути видалити у вас не вийде.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ