Топ-5 найкращих та найкорисніших додатків для Smart TV приставок на Android

Приставки Smart TV – корисні пристрої, що дозволяють додати розумний функціонал навіть на найстаріший телевізор. До того ж, на них можна встановлювати додатки. Процес нічим не відрізняється від встановлення софту на смартфон і його також багато. Тому новачкам важко зрозуміти, які програми їм потрібні. Про це ми зараз розповімо. 

№5 – TorrServe 

Ключовою особливістю даного софту є можливість відтворювати торент без скачування самого файлу. Тобто вам не доведеться чекати, поки фільм вагою кілька десятків гігабайт скачується. При тому можна дивитися навіть у високій якості, гальм помічено не було. 

№4 – ViMu Media Player 

На думку багатьох, ViMu Media Player – найкращий медіаплеєр для приставок. Він відрізняється своєю всеїдністю — програма розпізнає більшість існуючих відео та аудіоформатів. 

№3 – Num 

Кіноманам обов’язково потрібно скуштувати Num. Програма має великий каталог фільмів, який поповнюється майже кожен день. Весь контент тут викладений у високій якості та грамотно розділений. Користувачі також хвалять програму за зрозумілий і зручний інтерфейс. Те, що потрібно, якщо шукаєте, що встановити на телевізор своїй мамі чи бабусі. 

№2 – IPTV 

Програма для перегляду IP-телебачення на Android. Число каналів перевищує сотню, всі вони відсортовані за категоріями, що дозволяє швидко знайти передачу з цікавою для вас тематикою. Є плейлисти та списки каналів. Для тих, хто дивиться телевізор — Must Have. 

№1 – GeForce Now 

GeForce Now – хмарний сервіс, що дозволяє перетворити вашу приставку на справжній ігровий ПК за рахунок доступу до спеціальних серверів в інтернеті. Якщо ваш комп’ютер не тягне останні ігрові релізи, а потішити їх дуже хочеться – встановлюйте GeForce Now. З кожним місяцем ігор з передплати стає все більше, а робота сервісу все якісніше. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.