Статті

Експерт пояснив, яким має бути адаптер для зарядки смартфона в авто

Share
Час читання: < 1 хв.

Адаптер для зарядки смартфона в машині повинен бути забезпечений функцією багатоступінчастої системи захисту від замикання та перегріву, інакше він швидко вийде з ладу, як і прикурювач.

“Це той випадок, коли потрібно забути про економію. Адаптер за ціною чашки кави навряд чи буде забезпечений багатоступінчастою системою захисту від замикання та перегріву. У кращому випадку він швидко вийде з ладу, а в гіршому – призведе до поломки прикурювача в автомобілі”, – наголосив експерт.

За словами Єфімова, головна характеристика, на яку варто звертати увагу при виборі аксесуара, – вихідна потужність, адже саме від неї залежить, з якою швидкістю заряджатиметься смартфон.

“Адаптер зі струмом 1А заряджатиме смартфон досить довго, а якщо паралельно включена GPS-навігація, потрібно ще більше часу — кілька годин. Щоб запитати батарею швидше, знадобиться пристрій з вихідною потужністю 2А або 2,4А. Якщо смартфон підтримує швидку зарядку, підберіть адаптер з такою самою технологією. Ця функція дозволяє зарядити пристрій швидше у півтора-два рази”, – зазначив Єфімов.

Експерт також додав, що варто купувати зарядний пристрій з витим дротом — це знижує ймовірність того, що він зламається. Крім того, власникам смартфонів також варто вибирати зарядку з двома та більше USB-портами, на випадок, якщо потрібно зарядити кілька пристроїв.

Незважаючи на це, зловживати зарядкою телефону в машині не варто. “Якщо постійно тримати смартфон на зарядці, батарея пристрою неминуче грітиметься. Це призведе до її деградації і скоротить термін служби”, – резюмував експерт.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: поради
  • Останні записи

    WhatsApp вводить функцію перевірки посилань для захисту від шкідливого контенту і фейкових новин

    У найближчому майбутньому WhatsApp матиме функцію, що дозволяє оперативно перевіряти посилання, отримані в месенджері. Ця…

    30.09.2024

    На живих фото показали передню частину OnePlus 13

    OnePlus - одна з кількох компаній, які, як очікується, запустять свої флагманські Android-телефони наступного покоління…

    30.09.2024

    Експерти протестували автономність iPhone 16: результати вражають

    Експерти GSMArena провели тестування автономності iPhone 16 і були приємно вражені його результатами. Смартфон із…

    30.09.2024

    Сервісний центр оцінив ремонтопридатність Samsung Galaxy S24FE на 8.5 з 10

    На YouTube-каналі PBKreviews повністю розібрали новий Galaxy S24 FE і з'ясували, чи легко його буде…

    30.09.2024

    Названо основні критерії які допоможуть захистити особисті дані

    Щоб захистити свої дані на смартфоні, наш експерт рекомендує використовувати складні паролі та багатофакторну автентифікацію,…

    30.09.2024

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024