Назвали найяскравіші продукти Apple 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2022 став знаменним для корпорації Епл. Компанія випустила цілу низку шикарних гаджетів, які швидко стали дуже популярними у всьому світі. Про ТОП 3 найцікавіших новинок ми пропонуємо поговорити сьогодні.

iPhone 14: камерний модуль нового покоління

Купити iPhone 14 доцільно, оскільки смартфон отримав величезну кількість оновлень. У цьому поколінні ще більше збільшилася різниця між базовими та флагманськими лінійками. Флагмани отримали новий дизайн (замість чубчика – “острівець” з динамічною анімацією), потужніший процесор А15, шикарний камерний модуль з 3 об’єктивами на задній панелі та сканером LiDAR. У всіх смартфонах з’явилася нова опція Crush Detection, яка буквально рятує життя у надзвичайній ситуації. При попаданні в аварію він автоматично, не чекаючи на дії користувача, відправить сигнал СОС в екстрені служби, прикріпивши точні координати.

Ноутбуки з процесором М2

Купити Macbook буде корисно професійним дизайнерам, програмістам, контент-мейкерам, бізнесменам та всім, хто прагне максимальної потужності та швидкодії. Його характеристики чудові, тепер перед ноутбуком немає нездійсненних завдань. Він легко виконує покадрову обробку відео в режимі реального часу, компілює програмні коди або тягне нові ігри з максимально деталізованим зображенням. Він має шикарний екран, призначений спеціально для професійної графіки. Ноутбук отримав чудову вбудовану відеокамеру та шикарну аудіосистему, з якої можна записувати чудові блоги або виходити в ефір центральних телеканалів.

Флагманські планшети з підтримкою нових аксесуарів

Нарешті, можна купити iPad, флагманські “ПРОшки” версії 2022 тепер працюють на базі процесора М2 — точно такого ж, як в останній лінійці Макбуків. Підтримується Епл Пенсіл третього покоління, можна підключати повнорозмірну клавіатуру, з якою девайс трансформується на повноцінний ноутбук. Було покращено дисплей, тепер його параметри можна назвати еталонними. Також були покращені модулі зв’язку, швидкість з’єднання стала вищою. Дуже важливий момент – збільшення оперативної пам’яті, вона сягає 8-16 гігабайт залежно від комплектації. А накопичувальна пам’ять досягає рекордних 2 терабайт!

Придбати будь-яку новинку на кращих умовах пропонує фірмовий інтернет-магазин продукції Apple My Cloud Store. Детальну інформацію про продукти та умови замовлення ви знайдете на офіційному сайті магазину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОФОКУС

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.