Чи безпечно купувати iPhone без коробки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Покупців часто цікавить питання: «Чи безпечно купувати iPhone без коробки?». Причина в тому, що відсутність упаковки найчастіше викликає сумнів у тому, чи законним шляхом було придбано телефон. До того ж потенційні власники хочуть перевірити інформацію про справжність гаджета, і в деяких випадках це можливо лише за наявності комплекту аксесуарів. Плюс продаж телефону з коробкою ще й у тому, що коштуватиме такий буде дорожче, ніж у магазині. І це додатковий стимул для поточних власників смартфона пошукати комплект, який видавався під час придбання айфону в салоні.

Реклама

Навіщо покупці вимагають коробку від айфону?

Основна причина, через яку мало хто хоче купувати iPhone без коробки – це відсутність легального придбання телефону. Якщо у користувача не весь комплект аксесуарів та паперів до телефону, неможливо довести, що пристрій був придбаний, а не знайдений або тим більше викрадений у інших власників.

В останньому випадку, якщо смартфон знаходиться в розшуку, при його покупці на сайті новий користувач ризикує бути звинуваченим у злочині, якого він не вчиняв. Тому простіше вимагати з продавця коробку від айфону, ніж хвилюватися, чи не вказаний гаджет у чорному списку правоохоронних органів.

Що, якщо немає коробки під час продажу айфону

Наявність коробки спрощує автентифікацію телефону. Але 2022 року це можна зробити і без повного комплекту пакувальних матеріалів. Достатньо зайти на сайт виробника та ввести унікальний номер пристрою.

Головне, щоб телефон не перебував у розшуку, не був прошитий після розблокування при випадковому попаданні до власника та не ремонтувався у кустарних умовах. Інакше немає гарантії, що смартфон працюватиме без збоїв.

Але буває, що при переїзді чи випадкових обставин коробка від айфона просто загубилася. У такому разі продавцю доведеться сподіватися, що покупець повірить у його чесність і не шукатиме підведення у відсутньому комплекті предметів.

Навіщо продають коробки від телефонів?

В інтернет-магазинах можна знайти безліч пропозицій щодо продажу коробок iPhone. Не всі з них – оригінальні. Але покупців часом не цікавить справжність упаковки. Послуга потрібна тим, хто хоче провести фейковий розіграш призів у соціальній мережі, розіграти друзів (поклавши в коробку мило або інший предмет, схожий формою), а також похвалитися своїм «придбанням».

Дехто шукає коробку, щоб дорожче продати свій айфон. І багато хто ведеться на таке, тому що про порівнювання номера на гаджеті та упаковці знають далеко не всі. Тому продаж коробок найчастіше затребуваний не менше, ніж реалізація самого айфону.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ