Як встановити дві однакові програми на смартфон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Встановлення двох однакових програм на смартфон може знадобитися для входу в програму з кількох облікових записів. Розкажемо, як виконати клонування програм на різних брендах телефонів.

Реклама

Не всі програми підтримують роботу двох акаунтів одночасно. Наприклад, WhatsApp та деякі інші месенджери дотримуються правила “один смартфон – один номер”. В результаті користувачі з двома активними SIM-картками не можуть, наприклад, розмежувати особисте та робоче життя двома окремими обліковими записами. Виправити цю проблему може клонування додатків – ця функція вбудована в багато смартфонів. Там, де вона не підтримується, можна користуватися простими сторонніми інструментами.

Як встановити дві однакові програми на смартфонах Samsung?

Мобільні пристрої Samsung підтримують клонування деяких програм. Щоб встановити другу версію програми, виконайте такі кроки:

  1. Перейти в настройки Samsung.
  2. Виберіть «Додаткові функції».
  3. Натиснути на рядок “Подвійний профіль додатків”.

На екрані з’явиться список усіх програм, які підтримують клонування. Щоб створити копію будь-якого з них, потрібно натиснути перемикач навпроти потрібної програми.

Як клонувати програми на смартфонах Xiaomi?

Xiaomi також мають вбудовану функцію клонування. Запустити її можна так:

  1. Відкрийте налаштування смартфона.
  2. У розділі “Програми” вибрати “Клонування програм” або “Подвійні програми” – назва розділу може відрізнятися від версії MIUI.
  3. Активувати повзунок навпроти потрібної програми.

Як створити клон програми на смартфонах Honor та Huawei?

Процес клонування програми на смартфонах Honor та Huawei виконаний приблизно так само, як і на пристроях Xiaomi. Для створення клону програми користувачеві потрібно:

  1. Перейти в настройки смартфона.
  2. Відкрийте розділ «Програми».
  3. Вибрати пункт «Додаток-клон».
  4. Активувати повзунок біля потрібної програми.

Як встановити дві однакові програми за допомогою сторонніх програм?

І хоча функція клонування додатків може виявитися вкрай корисною, вона вбудована далеко не на всіх смартфонах. Крім того, немає можливості клонувати будь-яку програму – у списку будуть доступні лише ті програми, які підтримують створення клону.

Встановити ще одну програму-дублікат можна і через сторонні програми. Вони працюють приблизно однаково: для створення клону необхідно завантажити та встановити програму, вибрати в ньому потрібну програму для клонування та дочекатися створення клону. Найчастіше відрізняється спосіб, через який програму-клон потрібно запускати: в одних програмах ярлик також може з’явитися на головному екрані, а в інших клон можна включити тільки через саму програму для клонування.

У Google Play є кілька простих програм для клонування, якими можна скористатися безкоштовно:

  • Багатопаралельний
  • Додаток Clone
  • Паралельний простір
  • Multiple Accounts: Dual Space та інші.

У додатках також є і платні версії, що розширюють можливості ПЗ, але базові функції та список доступних для клонування програм можна отримати і у безкоштовній версії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ