Найкращі безкоштовні програми для обробки фото на iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всупереч заявам противників компанії Apple, які повідомляють, що власникам iPhone доводиться платити за кожен чих, у тому числі, за програми, для яблучних телефонів доступна величезна кількість якісного безкоштовного софту. Зокрема, в App Store повно фоторедакторів, за які вам не доведеться викласти жодної копійки. Зараз розповімо про найкращих із них. 

№5 — Foodie 

Як можна здогадатися із назви, Foodie буквально створений для тих, хто любить фотографувати їжу. Всередині програми ви знайдете близько 30 фільтрів, кожен із яких заточений на те, щоб зробити зображення страв максимально красивими та привабливими. 

№4 — Adobe Photoshop Express 

В Adobe Photoshop Express ви знайдете багато знайомих за оригінальним фоторедактором інструментів, що дозволить якісно калібрувати якість фото. Додаток має зручний інтерфейс і багатий функціонал: фото можна обрізати, прибирати ефект червоних очей, коригувати яскравість, насиченість, накладати фільтри та виконувати інші подібні операції. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№3 — Prisma

Більшість фоторедакторів, які перетворюють фотографії на намальовані зображення, є жахливими. Але Prisma – виняток. Софт використовує можливості штучного інтелекту і робить це настільки якісно, ​​що ваші фотографії справді виглядатимуть так, ніби їх намалював Пікассо чи Далі. 

№2 — VSCO 

Якщо хочеться швидко відредагувати фото та отримати якісний результат, качайте VSCO. Тут дуже багата колекція фільтрів. Особливо хороші ті, застосувавши які, ви надасте вашій фотографії такий вигляд, начебто вона зроблена на класичну камеру. Стандартні інструменти редагування на кшталт тут теж є. Можна змінювати експозицію, контрастність, яскравість та інші подібні параметри. 

№1 — Snapseed 

Перше місце заслужено посідає Snapseed. За функціоналом цей додаток практично не поступається фоторедакторам на ПК. Тут багато інструментів для редагування фото, а також багата бібліотека фільтрів. Усі вони тонко налаштовуються, також є можливість створення власних. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.