Як зробити звук на своєму смартфоні набагато голоснішим та чистішим

Думаю кожен з вас під час перегляду відео або прослуховування музики стикався проблемою нестачі гучності на своєму девайсі. І насправді багато хто навіть не здогадувався, що цю гучність можна досить просто збільшити шляхом кількох простих комбінацій.

У цій статті, якраз таки йтиметься про те, як зробити ваш смартфон значно голосніше, ніж він відтворює звук у своєму звичайному режимі. і варто відзначити, що звук стане не тільки гучнішим, а й чистішим. Сподіваюся вам буде цікаво, а головне корисно, приємного читання)

Перший спосіб

Насамперед розповім вам про налаштування, яке на жаль у багатьох відсутнє. Якщо у вас її немає, то не варто сильно переживати тому що найімовірніше вам допоможуть інші два налаштування.

Відкриваємо “налаштування” шукаємо там пункт “звук та вібрація” відкриваємо його і переходимо в пункт “звукові ефекти” і там вже вибираємо пункт “пресет” відкривши його у вас автоматично буде обрано “відео”, вам же необхідно змінити пресет на “голос” . Після цього гучність пристрою повинна пристойно збільшитися.

Другий спосіб

Про другий спосіб мої постійні читачі, напевно, вже чули. Це зміна регіону на своєму пристрої. Багато хто навіть не пробує цей спосіб свідомо вважаючи його безнадійним, проте результат може дуже приємно вас здивувати.

Для тих хто переживає, що зміна регіону спричинить за собою, якийсь збій налаштувань чи зміну мови, то можу запевняти вас у тому, що цього не станеться.

Отже, якщо ви хочете підвищити гучність і чистоту звуку, то рекомендую випробувати такі регіони, як Непал, Індія, В’єтнам і Сінгапур. Остання країна взагалі не має жодних обмежень по звуку і особисто в мене звучить голосніше всіх. Але ви все-таки порівняєте все може у вас результат буде іншим. До речі, для тих хто не знає, як його змінити, просто в налаштуваннях пропишіть пункт регіон і вибирайте вам потрібний.

Третій Спосіб

Для цього способу вам потрібно завантажити програму Loudly. Воно дуже сильно збільшує чистоту і гучність вашого девайсу, але хочу відразу попередити, що не варто ним користуватися постійно тому що для динаміків це нічим хорошим точно не закінчиться.

Щиро кажучи, у додатку все інтуїтивно зрозуміло. Навіть пояснювати нема чого. Відкриваєте його і перед вами одразу з’являться іконки з відсотками звуку. Ви можете вибрати, як від 0 до 100% тобто стандартний звук, так і понад норму від 100 до 200%. Додаток дуже крутий і 100% працюватиме у всіх, єдиний його мінус – це максимально велика кількість реклами, яку складно відключити. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.