Чому користувачі люблять MacBook

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переваги макбуків стають очевидними при їх порівнянні з електронними пристроями на вінді. Навіть питання ціни ставиться так, що маки дуже дешеві.

І хоча знайдеться багато тих, хто готовий із цим посперечатися, є вагомий аргумент, аби переконати у протилежному.

Як відомо, фірма Apple не робить бюджетних пристроїв. Вона випускає безкомпромісні преміальні рішення і, відповідно, їх потрібно порівнювати з аналогічними преміальними рішеннями на віндовс.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І коли починаються всі ці порівняння, то тільки тоді розумієш, що дешевше взяти мак і далі не паритися.

У довгостроковій перспективі будь-який віндоус комп’ютер можна буде продати за якісь копійки, тоді як макбуки на вторинному ринку не лише добре котируються, а й продаються дорого. А ось комп’ютери на вінді найпростіше можна реалізувати на окремі запчастини, якщо пощастить…

Але навіть якщо не розглядати продаж, то екран, сучасні М-процесори, клавіатура, мишка, камера, динаміки, тобто абсолютно все у макбука – це завжди гарне рішення і за таку маленьку ціну від 50 000 гривень.

Люди порівнюють ноутбуки тільки в потужності не звертаючи уваги на дизайн, екран… А екран – це не тільки чистота, яскравість, роздільна здатність, а й пікова яскравість, перенесення кольорів, широкий колірний охоплення, підтримка різних кольоронасичених профілів.

Рівень шуму, час роботи від акумулятора, трекпад … Трекпад – багато хто користується виключно трекпадом. Тому що всі жести, вся ця свобода, яку дає трекпад – це щось ні з чим не порівнянне.

І ще одна важлива особливість полягає в тому, що мак – це єдиний комп’ютер на якому можна нормально та офіційно працювати на операційній системі МакОС та на Windows.

Багато хто, до речі, недооцінює цей аргумент, що на маку можна запустити як МакОС, так і Windows, тоді як на комп’ютерах з Windows запустити МакОС не вийде – тільки віндовс.

Підвищена функціональність та надійність

МакОС – це найголовніше, через що варто взяти макбук. Вона простіше і надійніше за операційну систему від віндовс і ось чому.

Якщо раптом вирубалося світло або розрядилася батарейка ноутбука, МакОС відновить все, що було. Ми виявимо вікна, як вони були на тому самому місці і зможемо спокійно продовжити свою роботу.

З МакОС не потрібно встановлення антивірусів. Безпека на гаджетах Apple забезпечується найбільшою операційною системою і якщо на якомусь комп’ютері раптом знайдеться якийсь вірус, то сам комп’ютер спробує знайти прийнятне рішення як його знищити і автоматично інформація про цей вірус і спосіб видалення розішлеться на всі комп’ютери Apple по мережі інтернет.

З МакОС можна забути про програми обслуговування та оптимізації пам’яті, дискового простору тощо. Немає необхідності заходити в налаштування, щоб вимкнути опції стеження та будь-які інші, що заважають роботі або уповільнюють продуктивність. Немає потреби запускати періодичну дефрагментацію, робити якісь зміни у реєстрі.

МакОС не потрібно встановлювати заново, щоб система працювала швидше або для того, щоб позбутися якихось нескінченних багів і лагів, властивих вінді.

Нам не потрібно відкочуватися до певної резервної копії, щоб подивитися, як наш комп’ютер виглядав у той чи інший час. Досить просто у функціональному додатку тайм-машини МакОС вибрати час – дату, яка нам потрібна і нам буде представлена ​​відповідна версія.

Тобто ми маємо можливість лазити по своїх папках з файлами в минулому і якщо потрібно просто перетягнути ці папки та файли з “минулого в майбутнє”, не відновлюючись із резервної копії.

Не може не радувати також перегляд всіх файлів. Те, як він реалізований у МакОС: навіть якщо у нас не встановлено відповідне програмне забезпечення, що дозволяє відкрити файл, його вміст ми все одно зможемо переглянути, щоб зрозуміти його зміст.

МакОС надає своїм користувачам сотні можливостей, які поки що не може дати система віндовс. З MacOS комп’ютер стає занадто простим для користувача.

Моделі макбуків

Макбуки найвідоміші ноутбуки у світі, їх показують у кіно, ними користуються успішні люди, їх хочуть мільйони людей по всьому світу. Незалежно від нашого ставлення до Apple складно сперечатися з тим, що макбук – це унікальний продукт.

Найбільш прокаченими макбуками на сьогоднішній день вважаються MacBook Pro 16″ із захмарною ціною, але й інші попередні моделі лінійки макбуків в асортименті iMac 2012, MacBook Air 13 2015 і MacBook Pro 13 2020 заслуговують на споживчу увагу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.