Найпросунутіші програми для смартфона з AR технологією

Доповнена реальність у 2022 р. розвинена як колись. Існує безліч програм, в яких можна весело провести час. При цьому більшість із них нормально працюватимуть навіть на відносно старих смартфонах. Кращі їх зібрані у цьому матеріалі. 

№5 — Just a Line 

Малювання у віртуальній реальності, яку насамперед оцінять творчі люди. Ви можете робити фотографії та відео з відмальованими зображеннями та надсилати їх друзям. Якщо у вас багато уяви, спробувати Just a Line потрібно обов’язково. 

№4 — Google Lens 

Google Lens – пошуковик у віртуальній реальності. Ви можете навести камеру на об’єкт і опис цього предмета з’явиться на екрані. Круто? А то. Програма може розпізнавати тексти, зображення та навіть місця. 

№3 — Civilizaions AR 

Інтерактивне продовження однойменного серіалу. У ньому ви можете познайомитися з більш ніж 30 артефактами з різних епох та цивілізацій. Усіх їх можна потримати в руках та розглянути з усіх боків. У додатку зібрано величезну кількість інформації, а також є докладні розповіді про кожен предмет. 

№2 — Quiver 

Віртуальне забарвлення вважається одним із найкращих додатків доповненої реальності для дітей. На офіційному сайті програми є величезна кількість різних зображень. Це як знайомі всім хлопцям герої мультфільмів, так і краєвиди. Все, що ви розфарбуєте, оживе як доповнена реальність. 

№1 — Inkhunter 

Давно хотіли собі татуювання, але не знали, чи піде воно вам чи ні? Можете спершу випробувати її в Inkhunter. Виберіть малюнок, намалюйте маркер на тілі та наведіть на нього камеру смартфона. Зображення накладається дуже якісно. До того ж його можна обертати, масштабувати та змінювати в деталях. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.