Названо популярні помилки під час використання iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато користувачів припускаються помилок при використанні iPhone , не знаючи про це. Пропонуємо розібрати основні 13 помилок, багато з яких ви, напевно, знаєте, але згадати теорію буде не зайвим.

Не контролювати вільне місце

Систематично перевіряйте наявність вільного простору, видаляючи непотрібне програмне забезпечення. Якщо пам’яті недостатньо, система підвисне, і її вміст може постраждати під час спроби відновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не робити резервні копії

Резервне копіювання у хмарне сховище або iCloud захистить файли від втрати. Еппл – надійна техніка, але ситуації бувають різними (від глюку до крадіжки), тому резервні копії рятують у разі неприємностей.

Не використовувати чохли та скло

Зберегти вигляд гаджета і виключити дорогий ремонт здатне захисне екіпірування – скла та чохли. Вони роблять апарат більш стійким до падінь та подряпин.

Не слідкувати за температурою

Вся техніка iPhone розрахована на роботу за температури від 0 до +35 градусів. Якщо нехтувати цією вимогою постійно, не виключена поломка компонентів системи.

Використовувати неякісні адаптери

Для ідеальної роботи гаджета потрібні «рідні» аксесуари. Неоригінальні дешеві адаптери непередбачувані у роботі та можуть призвести до пошкодження плати або батареї.

Розряджати батарею повністю

Нічого страшного у повній розрядці смартфона немає, якщо це не стала практика. В ідеалі краще не допускати обнулення батареї, підключаючи ЗП, коли це потрібно.

Переживати через ємність акумулятора

Рано чи пізно будь-який АКБ вимагатиме заміни, тому засмучуватися через значення ємності, виставлені в налаштуваннях, безглуздо.

Купатися з телефоном, не використовуючи захисний чохол

Опція IP68 – недосконала. Якщо потрібно зробити знімки під водою, скористайтеся захисним чохлом для пристрою.

Уникати чищення динаміків, сітки та порту ЗУ

Всі ці компоненти засмічуються пилом та іншим сміттям, що знижує якість їхньої роботи. Систематично чистіть їх за допомогою сухої зубної щітки або зубочистки.

Ставити простий пароль

Встановивши нескладний код, ризик, що його розблокують зловмисниками, високий. А це вже такі неприємності, як доступ до фото, мобільних гаманців і таке інше.

Зберігати паролі у Нотатках

При втраті даних зі смартфона, наприклад, через системний збій, паролі з Нотаток зникнуть теж. Завжди записуйте паролі від iCloud у надійне місце.

Великий обсяг пам’яті

Вибираючи техніку з об’ємом пам’яті 512 Гб, не можна розраховувати на збереження файлів. Щоб не втратити їх, скористайтеся синхронізацією через iCloud або інші сховища.

Закривати програми

Згортаючи програми у «фоновий режим» та «зупинено», вони стануть активними, не вимагаючи ресурсів для завантаження. Закриваючи їх повністю, ви змушуєте систему щоразу витрачати енергію для повторного запуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.