Маловідомі програми для смартфона, які можуть бути вам корисні

Мобільні додатки вже стали невід’ємною частиною життя кожного з нас, мало хто може протриматися без них хоча б один день і зрозуміло чому, адже в додатках наше спілкування, робота, розваги і просто вони спрощують наше життя настільки, наскільки це можливо.

У сьогоднішній статті я хотів би поділитися з вами кількома дуже класними на мій погляд додатками, які невідомі широкому колу осіб, але при цьому вони можуть бути вам дуже корисними. Сподіваюся, стаття буде вам цікавою, приємного читання.

Transcriber

Я думаю, у кожного з нас у житті бували ситуації, коли вам відправили голосове повідомлення, прослухати його дуже потрібно, а такої можливості немає. Можливо ви на нараді, на навчанні чи банально навколо дуже галасливо та розібрати слова дуже проблематично.

Вк вже навчився перетворювати голосові повідомлення на тест, та дуже коряво, але загальний посил розібрати більш, ніж можливо. Однак, месенджери такі, як Viber, WhatsApp, Telegram, такою функцією поки що не наділені. Але у вирішенні цієї проблеми вам допоможе програму Transcriber.

Воно вміє перетворювати ГС на текстовий формат. Для цього необхідно затиснути потрібне ГС, потім натиснути поділитися і серед усіх доступних способів серед яких месенджери, пошти, соц.мережі вибрати програму transcriber. Після цього вискочить рамка з вибором, ви клікаєте на другий рядок, де написано знову ж таки “transcriber” і вуаля ГС перетворено, причому досить якісно.

TempMail

Чи бували у вас ситуації, коли ви реєструєтеся на якомусь сайті і не хочете давати свою пошту тому що її просто завалять тоннами спаму, що на очищення піде ціла вічність? У мене таке завжди. Або просто вам потрібен другий акаунт на одному з сайтів, а пошта у вас всього одна.

У подібних моментах мене завжди виручає додаток TempMail. Воно дозволяє створити тимчасову пошту, яку ви зможете використовувати для реєстрації, де завгодно безкоштовно, витративши 30 секунд свого часу. Щоправда, варто зазначити, що якщо ви забудете дані від сайту, на якому зареєструвалися через тимчасову пошту, то відновити його через неї вже буде неможливо.

Pure Tuber

А ось ця програма моя улюблена з представлених. Це свого роду безкоштовний аналог YouTube Premium. Програма майже повністю копіює дизайн оригінального YouTube, крім кольорової гами хіба що і розташування деяких кнопок.

Воно має можливість додати маленьке вікно для перегляду, відтворити відео у фоновому режимі, щоб просто слухати його або ж можете просто скачати відео, щоб подивитися його потім оффлайн в будь-який зручний для вас час, коли немає інтернету або він погано працює. Раніше програма так само блокувала всю рекламу, проте, в даний момент вона відсутня і в звичайному YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.