Названі приховані функції, які приховує у собі смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість користувачів використовує функціонал своїх смартфонів у кращому разі на 20%. Тому перш ніж розбиратися з новими функціями, варто розібратися з тим, що встановлено в гаджеті для вашої зручності.

Наприклад, не всі знають, як зробити скріншот усієї сторінки сайту, відновити у нотатках віддалений текстовий чи візуальний фрагмент. Також можна приховати робочий стіл телефону або включити віддалене керування гаджетом, зазначив експерт.

“Багато функцій смартфонів покликані оптимізувати час користувача, у тому числі сюди відноситься і можливість додавати найбільш популярні контакти на робочий стіл телефону. Зробити це можна практично двома натисканнями на екран. Кількість таких контактів не обмежується”, – розповів він.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є функції, що прискорюють користування смартфоном. Наприклад, на iPhone це можна зробити через “Параметри” та “Зменшення руху”. Зміна торкнеться анімації відкриття, закриття програм та панелі багатозадачності.

“На клавіатурі iPhone є функціонал, який дозволяє транскрибувати голос у текст, важливо чітко промовляти слова і не забувати про знаки пунктуації. На Android така функція захована глибоко в налаштуваннях у розділі “Синтез мови”, – поділився експерт.

Якщо ви змушені віддати свій телефон на якийсь час в чужі руки і переживаєте про збереження інформації , що зберігається в пристрої, то можна включити гостьовий режим. “Такий режим дозволяє створити ще один телефон усередині вашого смартфона. Він приховує програми, історію пошуку, фотографії, повідомлення і т.д. Цей режим знижує витік персональних даних і підвищує рівень інформаційної безпеки у випадку, якщо ви віддаєте свій телефон іншому користувачеві на час “, – підсумував фахівець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.