Які навушники купити замість AirPods Pro 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно вийшли AirPods Pro 2 вже встигли розчарувати нових користувачів: частина функцій працює неправильно або не працює взагалі. Погодьтеся, зовсім не на це чекаєш від таких дорогих навушників? На щастя, виробники навчилися робити TWS-навушники не лише якісними, а й несхожими на AirPods! Купити їх можна за дуже низькою ціною, а якість звуку та автономність явно не поступається Apple. Відібрали для вас кілька варіантів, якщо AirPods вам вже встигли набриднути або вам просто хочеться купити навушники дешевше.

Недорогі навушники з шумозаглушенням

Іноді на просторах маркетплейсів трапляються навушники від тих виробників, від яких у принципі не очікуєш побачити такий аксесуар. Наприклад, від Nillkin: виробник чохлів, захисного скла та інших класних штучок для смартфона, виявляється, випускає хороші TWS-навушники за низькою ціною! Вони мають досить непогане шумозаглушення під час розмов по телефону: воно пригнічує і звуки зовні, і дозволяє без проблем почути співрозмовника.

Крім того, вони чудово відтворюють музику у високій якості: у відгуках відзначають, що вони нічим не гірші за навушники від Samsung. Окремо варто згадати і час роботи: аксесуар без проблем працює понад 5 годин при активному використанні, а зарядки кейсу вистачить ще на 52 години прослуховування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ну, і найголовніше – навушники не випадають із вух під час тренувань і в них є захист від вологи IPX5! Кейс виглядає досить незвично – мабуть, це єдиний недолік навушники Nillkin . Загалом можна брати собі або в подарунок близьким!

Ігрові навушники для iPhone

Багато фанатів Apple недолюблюють навушники від сторонніх виробників , а дарма: вони не зациклюються на роботі всередині однієї екосистеми, тому аксесуаром можна користуватися з гаджетом на будь-якій ОС. Ось, наприклад, круті ігрові навушники Black Shark Lucifer T1 .

Навушники Black Shark порадують вас не лише крутим дизайном, а й гарним звуком

У них класний геймерський дизайн з всілякими вставками, що світяться, а ще Bluetooth 5.2 на борту – це дуже виручить вас в іграх, щоб уникнути затримки звуку, і збільшує дальність зв’язку до 10 метрів! Керування навушниками здійснюється торканням: можна поставити паузу, перемикатися між ігровим та музичним режимом тощо.

Якість звуку вражає: компанія Black Shark співпрацює з музичними експертами, тому перегинів у бік низьких чи високих частот немає — лише в міру, щоб підійшло будь-якому користувачеві. Акумуляторів вистачає на 3,5-4 години, а за допомогою приємного матового чохла їх можна зарядити ще до 10 разів. З мінусів – немає датчика вуха, так що, як AirPods вони на паузу не ставляться.

Блютуз навушники з гарним басом

Здавалося б, вакуумні затички AirPods Pro повинні забезпечити користувачеві потужний звук, але я постійно чую, що він не влаштовує власників. Що ж, це чудовий привід спробувати Realme Buds T100: вони мають 10-міліметрові драйвери з композитною діафрагмою, що дозволяє досягти глибоких басів. Крім того, через фірмовий додаток можна вибрати готовий пресет еквалайзера, один з яких також допомагає досягти потужного звучання.

Шумопридушення сканує навколишній звук та ізолює його, щоб зробити звук чітким під час розмови. Управління проводиться дотиком – найзвичніший варіант для багатьох із нас. Як запевняють розробники, акумуляторів вистачить на 6 годин, а з підзарядкою від кейсу – ще на 28. Ну, а з урахуванням ціни Realme Buds T100 – це справжній подарунок долі!

Зручні навушники для маленьких вух

Незважаючи на те, що Apple регулярно рапортує, що для створення нових AirPods були використані зліпки вух тисяч користувачів, навушники так і не вдалося зробити зручними для всіх. А ось у Baseus це вийшло: внутрішньоканальні навушники Baseus WM02 мають реально невеликі розміри, за рахунок чого їх дуже хвалять дівчата. Більше того, сам кейс вийшов досить компактним та зручним!

Аксесуар від Baseus – найкрутіший варіант, якщо вам не підходять інші навушники

Усередині нас чекає сенсорне керування дотиком , окремий додаток для налаштування навушників, є пошук за викликом – такий собі аналог Локатора. Батареї вистачає на 5 годин, що саме собою непогано, а кейс може підзарядити їх ще 7 разів мінімум. Є 4 кольори, а ціна – просто казка. Сперечаємося, ви навіть не здогадалися, скільки коштують навушники Baseus?

Найкращі бездротові навушники для музики

Найкрутіший і неочевидний варіант ми спеціально залишили насамкінець. Знайомтеся – це 1More EVO. Навушники зроблені з розумом і ув’язнені для фанатів музики: всередині них встановлений спеціальний 10-мм карбоновий драйвер для того, щоб посилити звучання середніх та високих частот. Підтримують навушники різні звукові кодеки, в тому числі, LDAC. Над якістю звучання працювали музиканти, тому навіть уявити складно, як добре звучать 1More.

1More EVO – топчик за свої гроші. Але вони все одно дешевші AirPods!

Є функція Sound ID, щоб ви могли налаштувати звучання особисто для себе, а шумозаглушення працює дуже добре. Більше того, воно вміє заглушувати навіть шум вітру на вулиці, щоб вас чути співрозмовнику. Автономності вистачає на 4-5 годин із включеним шумодавом – загалом, це те, чим можна замінити AirPods Pro та ще й заощадити!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.