Зміни, які відбудуться з вашим смартфоном, якщо просто змінити регіон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Всім привіт, друзі. Впевнений, що 99% користувачів при покупці нового смартфона навіть не замислюються про те, який регіон вибрати і ставлять у якому проживають. У моєму випадку цей регіон Росія, думаю у ваше теж.

Реклама

Більшість і зовсім не знають, що при зміні регіону в роботі смартфона багато може змінитися і додадуться нові функції. У цій статті я хочу розповісти вам, які зміни чекають ваш смартфон при зміні на якийсь із певних регіонів.

Я не гарантую, що це буде працювати на всіх моделях і у всіх виробників, але в більшості випадків результат зміни повинен мати успіх. Приємного читання )

Щоб вам було зручно перераховувати країни і слідом за цим зміни.

Непал

При виборі даного регіону ви отримаєте набагато плавнішу анімацію на своєму пристрої. Багато в чому це буде схожим на анімацію iPhone, що особисто мені дуже подобається. Apple до цього аспекту підійшли з великою часткою серйозності.

З’явиться безліч нових тем, шрифтів та рингтонів, які з якоїсь причини в нашій країні, як і в багатьох інших, недоступні. Так само не дуже значно, але все-таки посилиться гучність. Якщо ваш девайс досить тихий, то зміною регіону можна на 10 відсотків посилити його гучність

Сінгапур

Тут, як і у випадку з попереднім регіоном, збільшується гучність тільки ще сильніше, напевно, на відсотків 15-20 і плюс до цього збільшується гучність у навушниках.

Друге мало кому нагоді, але не відзначити було б вкрай безглуздо. Мимо цього звук стає більш чистим і якісним. Схоже на марення, але це справді працює.

Великобританія та Греція

Вибираючи регіон Великобританія , ви тим самим приховуєте більшу частину реклами в додатках свого смартфона. Вся вона на жаль не пропаде, але її стане на 30-50% менше залежно від того, якими програмами ви користуєтеся.

Роблячи вибір на користь Греції ви отримаєте більш стабільний смартфон, який менше підвисатиме і перегріватиметься. Знову ж таки, як це працює я не знаю, але це дійсно працює.

США

Вибравши США ви отримуєте, як і у випадку з Непалом дуже плавну роботу пристрою і плюс до цього прискорену роботу Android, тобто всі програми будуть відкриватися швидше і без будь-яких підвісів, що, я впевнений, порадує багатьох власників бюджетних смартфонів, які частенько страждають від лагів на смартфоні. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ